Vallilan tuotteet aina edullisesti verkkokaupasta

Vallilan tuotevalikoimasta löydät kotiisi tyylikkäät verhot ja matot sekä upeat tapetit. Valikoimaa täydentävät lisäksi erilaiset kodintekstiilit ja mainio valikoima keittiö- ja kattaustekstiilejä. Vallilan rohkeat kuosit ja kankaat ovat ihastuttaneet suomalaisissa kodeissa jo vuosikymmenien ajan ja tuoneet yksinkertaisiinkin sisustuksiin ripauksen väriä. Vallilan tuotteita voit yhdistellä toisiinsa sarjoittain tai sekoittaa erilaisia tyylejä ennakkoluulottomasti.Upeat verhot ja tyynynpäälliset Vallilalta

Vallilan verhot ovat tulleet tutuiksi suomalaisille upeista ja rohkeista kuoseistaan ja valikoimasta löytyvät sivuverhojen lisäksi myös pimennysverhot, valoverhot sekä verhokapat. Kaikki erilaiset verhot ovat luonnollisesti Vallilan tyylikkäissä kuvioissa ja kuoseissa. Verhoja täydentävät tyynynpäälliset, joista löytyy kokoja sohvatyynyihin ja lattiatyynyihin. Vallilan kauniit verhokuosit ja koristetyynyt painetaan hyvin laskostuvalle puuvillapolyesteri-kankaalle, joka on laadukas materiaali niin ikkunoihin kuin muuhunkin sisustamiseen. Vallilan verhoista löytyy monia suomalaisten suosimia kuoseja, kuten Kelohonka ja Mandariini, jotka voit tilata kotiisi Netrauta.fi:stä.

Vallilan uudistuvasta valikoimasta matot ja tapetit

Kuten verhot, myös mattokokoelma uudistuu kahdesti vuodessa, joten ne täydentävät muita tuotteita. Näin verhot, matot ja tyynyt voidaan valita yhteensopiviksi muun sisustuksen kanssa. Mattoja on saatavana kodin jokaiseen huoneeseen. Valikoimasta löytyvät niin olohuoneen matot kuin käytävämatotkin. Mallistosta löytyy lisäksi näppärät kynnysmatot.

Kaunis ja rohkea tapetti viimeistelee tilan ja näyttää modernilta vielä vuosienkin jälkeen. Valittavana on upeita kuitutapettivaihtoehtoja. Vallilan laadukkaat tapetit ovat moderneja kokonaisuuksia vaativampaankin makuun. Tapettien kuosit ovat Vallilan kankaista tuttuja meri-, luonto- ja kasviaiheita sekä upeita graafisia kaupunkiaiheita. Saatavana on myös yksivärisiä tapetteja.

Vallila Interior eilen ja tänään

Vallila on sisustanut suomalaisten koteja pian 80 vuoden ajan. Vallila Interior on perinteikäs perheyritys, joka on perustettu nimensä mukaisesti aikanaan Helsingin kaupunginosaan nimeltään Vallila. Vallila edustaa upeaa suomalaista suunnittelua, joka tunnetaan myös maailmalla. Vallilan tuotteilla voidaan sisustaa erilaisia sisustuskokonaisuuksia ja kaikki tuotteet ovat Vallilan itsensä suunnittelemia.

Vallilan näyttäviä design-kankaita alettiin painaa jo vuonna 1967. 1980-luvulla Vallila aloitti myös julkisten tilojen sisustamisen. 2000-luvun aikana Vallilasta on kasvanut täyden palvelun sisustustalo ja sen tekstiilikokoelma on muuttunut entistä laajemmaksi ja puhuttelevammaksi vuosien saatossa. Joka kevät ja syksy ilmestyvät uudet trendikkäät tekstiilikokoelmat, jotka hurmaavat vielä aikojenkin kuluttua. Vallilassa työskentelee neljä tekstiilisuunnittelijaa ja välillä avuksi tulee muitakin suunnittelijoita ja taiteilijoita eri aloilta. Tutustu Vallilan valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään!

1-48 / 1307

1307 tuotetta

1-48 / 1307

1307 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.