Sandudd

Sandudd on valmistanut laadukkaita, suomalaiseen ja skandinaaviseen makuun sopivia tapetteja jo vuodesta 1885 lähtien. Sandudd luottaa suomalaiseen muotoiluun, ja mallistoissa yhdistyy tyyli, eleganssi, laatu ja rakkaus suomalaista luontoa kohtaan. Sandudd-tapettien kauneus syntyy ennen kaikkea yksinkertaisuudesta ja selkeydestä. Korkealaatuiset tapetit ovat ympäristöystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Sandudd-tapeteilla työ sujuu nopeasti ja lopputulos on kestävä ja helppohoitoinen.

Sandudd-tapeteista löydät sekä perinteitä että nykyaikaisia vaikutteita

Sandudd-tapetit tarjoavat lukemattomia visuaalisia ratkaisuja kotiisi. Mallistojen suunnittelijoiden joukossa on huippunimiä, ja teemoista löydät esimerkiksi Muumi-hahmoja ja luontoaiheita. Laajassa valikoimassa on tasavärisiä tapetteja, klassisia kuvioita ja moderneja muotoja. Valitse makuuhuoneeseen kylmä ja rauhoittava väri yhdistettynä hillittyyn kuviointiin. Päästä mielikuvituksesi irralleen olohuoneessa, ja yhdistele surutta eri tyylejä toisiinsa. Hanki työhuoneeseen inspiraatiota suurista kuvioista, kaupunkikuvista tai eläinaiheista. Lastenhuoneeseen voit valita joko kirkkaat tai pastelliset värit, ja mieleiset kuviot kaikenikäisille lapsille. Valikoimasta löydät varmasti tapetin, joka sopii kotiisi ja tyyliisi.

Sandudd-tapeteilla sisustus on helppoa

Tapetointi on nopein ja tehokkain tapa uudistaa sisustusta tai päivittää kotisi ilmettä. Uusi, tyyliltään sopiva tapetti voi olla jopa kaikki, mitä tarvitset sisustuksen päivittämiseen. Sanduddin kuitutapetilla työ käy kätevästi, sillä se on valmistettu polyesteri- ja selluloosakuitujen sekoituksesta eli non-woven-kuidusta. Tapetointi kuitutapetilla on erittäin helppoa, sillä liisteri levitetään suoraan seinään ja kuiva tapetti voidaan kiinnittää siihen lastalla. Sandudd-tapetit ovat turvallisia käyttää, sillä ekologisista materiaaleista valmistetut tapetit ovat M1-päästöluokiteltuja, ne eivät siis aiheuta päästöjä tai tuoksuja, ja ne ovat täysin allergiaystävällisiä. Hanki Netraudasta vaivattomasti mieleisesi tapetit, niihin sopivat liisterit ja muut tapetointiin tarvittavat tuotteet, ja uudista kotisi ilme kerralla.

1-48 / 527

527 tuotetta

1-48 / 527

527 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.