Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

Sunwind – Kaikki irti mökkeilystä

Sunwind perustettiin Norjassa vuonna 1993 ja se on kasvanut merkittäväksi mökki- ja vapaa-ajan ratkaisujen toimijaksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. suositut energiantuottoon liittyvät ratkaisut, kaasujääkaapit, liedet, terassilämmittimet sekä kaasulämmittimet. Sunwindin tuotteet edustavat ympäristöystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja, joiden avulla mökkeilystä saa kaiken irti kodin mukavuuksista tinkimättä ja ympäristöä kunnioittaen.

Sunwind käymälät

Käymälät

Sunwind-kuivakäymälät ovat kätevä ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole viemäröintiä. Valikoimasta löydät sekä polttavia, että erottelevia käymälöitä.

Sunwind keittiö ja kaasu

Keittiö ja kaasu

Kaasulla toimivat Sunwind-kodinkoneet ja keittiön pienkoneet sopivat hyvin esimerkiksi sähköttömille mökeille, veneisiin tai matkailuautoihin. Valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen aina jääkaapista kahvinkeittimeen!

Sunwind ulkotulisijat

Piha ja puutarha

Sunwindin tunnelmalliset ulkotulisijat ovat tyylikäs lisä kodin tai mökin pihamaalle. Valikoimastamme löytyy myös kesän hittituotteet - kaasutoimiset pizzauunit!

Sunwind lämpö

Lämpö

Lisälämpöä terassille, mökille tai muuhun kohteeseen tuottaa helposti ja turvallisesti Sunwind-lämmittimet! Kaasutoimiset lämmittimet sopivat loistavasti sähköttömiin kohteisiin.

Sunwind energiantuotto

Energia

Ota askel kohti energiaomavaraisuutta Sunwindin aurinkosähkötuotteilla! Tuotteita löytyy aina kätevistä aloituspaketeista yksittäisiin aurinkopaneeleihin sekä tarvikkeisiin.

1-48 / 144

144 tuotetta

1-48 / 144

144 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.