Sunwind – Kaikki irti mökkeilystä

Sunwind perustettiin Norjassa vuonna 1993 ja se on kasvanut merkittävimmäksi mökki- ja vapaa-ajan ratkaisujen toimijaksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset energiantuottoon liittyvät laitteet, kaasujääkaapit, liedet, kaasugrillit, terassilämmittimet sekä kaasulämmittimet. Sunwindin tuotteet edustavat ympäristöystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja, joiden avulla mökkeilystä saa kaiken irti kodin mukavuuksista tinkimättä ja ympäristöä kunnioittaen.

Mallistosta löytyy esimerkiksi laadukas kaasulla toimiva valkoinen jääkaappi, joka on muotoilultaan elegantti. Pakastelokerossa on erillinen luukun saranointi, jonka ansiosta jääkaapin ovea ei tarvitse avata kokonaan. Jääkaapin lämpötilaa säädetään termostaatilla ja sytytys tapahtuu pietsosytyttimellä. Kätevä minikeittiö taas sisältää kaiken tarpeellisen mökin keittonurkkaukseen. Siihen kuuluu kalusteiden lisäksi kaasujääkaappi ja kaasuliesi. sekä teräksinen keittiöallas, keittiöhana ja vesilukko.

Nykyään valmistettavat kaasulla toimivat uunit ja liedet ovat erittäin turvallisia käyttää. Kaikissa kaasupolttimolla varustetuissa tuotteissa käytetään liekinvarmistinta, joka sijoitetaan kaasupolttimon ulkoreunaan. Jos liekki sammuu, magneettiventtiili sulkee kaasunsyötön tuoden samalla turvaa myös perheen pienimmille.

Sunwind-aurinkovoimalan avulla voidaan hyödyntää auringon energia. Paketissa on aurinkopaneeli, säädin sekä kaikki asennustarvikkeet ja kaapelit sekä valaisimet. Jopa tv:n katselu onnistuu Sunwind tv-paketin avulla, joka on erinomainen valinta pienemmän mökin sähköistykseen, sillä tv:n lisäksi energiaa riittää valaistukseen ja muiden 12 voltin sähkölaitteiden käyttöön. Voimalapakettiin kuuluu aurinkopaneeli, säädin sekä akkupankki. Sen avulla saadaan 230 voltin sähköt mökille ilman, että tarvitaan sähköverkkoa. Aurinkopaneelin tuottama energia varastoituu akkupankkiin myöhempää käyttöä varten.

Sunwind-kaasugrillit ovat innovatiivisia ja laadukkaita koko perheen grillejä, jotka kestävät käytössä ja näyttävät kauniilta osana maisemaa.

Kun tarvitaan lisälämpöä, löytyy mallistosta kaasulämmitin keltaisella avoliekillä, joka tuo mieleen takan. Se luovuttaa lämpöä tasaisesti ja kylmä tila lämpenee nopeasti. Lämmittimen ulkonäkö on tyylikäs ja kaasupullo sijoitetaan laitteen sisälle katseilta suojaan. Liekki palaa puhtaasti ja hajuttomasti.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-100 / 121

121 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 121

121 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16