Lakka Rakennustuotteet – Pihakivet, laastit ja tasoitteet

Lakka Rakennustuotteet Oy perustettiin vuonna 1965 ja se on vielä tänäkin päivänä suomalainen kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita valmistava perheyritys. Tuotantolaitokset sijaitsevat viidellä paikkakunnalla Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat kivitalojen lisäksi näyttävät ja täydellisesti ympäristöönsä sopivat pihakivet ja laatat sekä laastit ja sementit.

Pihakivet ja laatat viimeistelevät talon julkisivun arvoiseensa kuntoon. Valikoima kattaa muurikivet, pihalaatat, pihakivet ja reunakivet.

Lakan muurikivet soveltuvatsekä muurien, aitojen ja penkereiden että kukka-altaiden tekemiseen. Muurikivissä toinen puoli on sileä ja toinen lohkopintainen – molemmat sopivat julkisivulle. Muurikivet toimitetaan joko kokonaisina tai lohkaistaan valmiiksi tehtaalla ja etenemäkin riippuu mallista. Koska osa muurikivistä on viistoreunaisia, niitä voidaan käyttää helposti myös kaarevien muurien tekemiseen. Kuten kaikkia muitakin kiviä, myös muurikiviä on saatavana useina eri värivaihtoehtoina.

Betonilaatat taas soveltuvat vaikkapa sokkelin viereen, terassille tai jalkakäytäville. Pihakivi on 60 mm paksua betonikiveä, joka on mitoitettu kätevästi niin, että rappusia tehdessä nousuksi tulee luonteva 15 cm. Jos halutaan eläväisempi ladontakuvio, kannattaa käyttää pihakiveä yhdessä nupukiven kanssa. Myös porraskiven avulla voidaan tehdä nimensä mukaisesti näyttävät rappuset. Reunakiveä tarvitaan kun halutaan rajata pihakiveyksen avulla nurmialuetta. Reunakiven vuoksi nurmikko pysyy hallinnassa eikä leviä kiveyksen saumoihin. Loimulaatan pinta muistuttaa luonnonkiveä ja se soveltuu hienosti vaikkapa käytäville ja kävelyalueille.

Lakka Rakennustuotteiden tuotevalikoimaan kuuluu myös kourulaatat, joilla voidaan ohjata sadevedet haluttuun suuntaan. Syöksytorven alle asennetaan vesikourun kuppi. Saatavana on myös muurivalaisimia, jotka on suunniteltu Lakan muurikivien näyttävään valaistukseen. Jykevä ja tiivis valaisinrakenne yhdessä tuplaprismalasin ja häikäisysuojan kanssa ohjaavat valoa kauniisti.

1-48 / 221

221 tuotetta

1-48 / 221

221 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.