Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Hoover - Yli 100 vuoden kokemus siivouslaitteista

Hooverilla on yli 100 vuoden kokemus tehokkaiden ja helppokäyttöisten kodinkoneiden valmistamisesta. Maailman ensimmäisen pölynimurin keksi astmasta kärsinyt James Spangler, joka patentoi keksinnön. James esitteli alkeellisen imurin serkulleen Susan Hooverille, joka innostui tuotteesta. Susanin mies William Hoover oli pienyrittäjä, joka näki potentiaalia futurisessa laitteessa. James teki keksinnöllään omaisuuden, kun William osti patentin ja perusti imureita valmistavan Hoover Companyn vuonna 1908.

Nykypäivänä Hooverin huipputeknologian tuotteiden lanseeraaminen jatkuu. Laadukkaiden tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota suorituskykyyn, energiatehokkuuteen, hiljaiseen käyntiääneen ja yleiseen käyttömukavuuteen. Hoover on edelläkävijä myös älypuhelinten aikakaudella. Osaa Hooverin tuotteista voit hallita ja seurata Wi-Fi yhteyden kautta omalla älypuhelimellasi.

Tutustu laadukkaisiin Hoover pesu- ja kuivauskoneisiin, jotka tarjoavat parhaat tekniset ratkaisut täydelliseen pesuun. Modernit Hoover-pesukoneet ovat hiljaisia ja energiatehokkaita.

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.