Westerbergs – Tie sisäiseen harmoniaan

Ruotsalainen Westerbergs on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan – toiseen pohjoismaiseen kylpyhuonetuotteiden huippumerkkiin - ja yhdessä ne muodostavatkin johtavan kylpyhuonealan konsernin. Westerbergs työllistää lähes 200 henkilöä Skandinaviassa.

Westerbergin tavoitteena on, että jokainen asiakas löytää omaan tyyliinsä sopivat tuotteet mahdollisimman helposti. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kylpyhuoneen hanat ja suihkut, kuten ammehanat, pesuallashanat sekä monitoimiset suihkusetit suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin. Kaikki hanat valmistetaan kromatusta messingistä ja niissä on keraamiset tiivisteet. Hanat erottuvat massasta, mutta silti niitä yhdistää ajaton design.

Myös kylpyammevalikoima on poikkeuksellisen laaja. Kuluttaja löytää taatusti parhaan ratkaisun kotiinsa, sillä valittavana on kaventuvia kylpyammeita, kulmamalleja, suorakulmaisia kylpyammeita, vapaasti seisovia ammeita sekä tassuammeita.

Myös taivaallisia porealtaita on monipuolinen kattaus. Suorakulmaisten, kaventuvien, vapaasti sijoitettavien mallien ja kulmaporealtaiden lisäksi saatavana on hauskoja pyöreitä altaita. Näyttävät etu- ja päätylevyt viimeistelevät tarvittaessa porealtaan ja saatavana on lisäksi puhdistus- ja hoitotuotteita sekä lisävarusteita.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhekuivaimet tuovat ylellisyyttä ja mukavuutta kylpyhuoneeseen. Pyyhekuivaimen avulla kylpyhuone kuivuu nopeammin ja tarjolla on aina lämmin pyyhe.

1-48 / 254

254 tuotetta

1-48 / 254

254 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.