Westerbergs – Tie sisäiseen harmoniaan

Ruotsalainen Westerbergs on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan – toiseen pohjoismaiseen kylpyhuonetuotteiden huippumerkkiin - ja yhdessä ne muodostavatkin johtavan kylpyhuonealan konsernin. Westerbergs työllistää lähes 200 henkilöä Skandinaviassa.

Westerbergin tavoitteena on, että jokainen asiakas löytää omaan tyyliinsä sopivat tuotteet mahdollisimman helposti. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kylpyhuoneen hanat ja suihkut: ammehanat, pesuallashanat sekä monitoimiset suihkusetit suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin. Kaikki hanat valmistetaan kromatusta messingistä ja niissä on keraamiset tiivisteet. Hanat erottuvat massasta, mutta silti niitä yhdistää ajaton design.

Myös kylpyammevalikoima on poikkeuksellisen laaja. Kuluttaja löytää taatusti parhaan ratkaisun kotiinsa, sillä valittavana on kaventuvia kylpyammeita, kulmamalleja, suorakulmaisia kylpyammeita, vapaasti seisovia ammeita sekä tassuammeita.

Myös taivaallisia porealtaita on monipuolinen kattaus. Suorakulmaisten, kaventuvien, vapaasti sijoitettavien mallien ja kulmaporealtaiden lisäksi saatavana on hauskoja pyöreitä altaita. Näyttävät etu- ja päätylevyt viimeistelevät tarvittaessa porealtaan ja saatavana on lisäksi puhdistus- ja hoitotuotteita sekä lisävarusteita.

Laadukkaiden, kestävien ja kauniiden kylpyhuonekalusteiden suunnitteluun on panostettu. Valittavana on erilaisia kylpyhuonekaappeja sekä kokonaisvaltaisia kylpyhuoneryhmiä. Niiden kanssa löytyy täydellisesti yhteensopivat pesualtaat. Lopputuloksena on tyylikäs kylpyhuone ilman sekasotkua, sillä kaikelle löytyy oma paikkansa. Esimerkiksi Motion Square –kalusteissa on runsaasti fiksua säilytystilaa sekä paljon tarvittavaa laskutilaa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhekuivaimet tuovat ylellisyyttä ja mukavuutta kylpyhuoneeseen. Pyyhekuivaimen avulla kylpyhuone kuivuu nopeammin ja tarjolla on aina lämmin pyyhe.

Päivän rentouttavin hetki on mahdollista viettää Westerbergsin kotikylpylässä - se onnistuu hierovan suihkukaapin avulla. Mallistosta löytyvät myös aina tarpeelliset suihkuseinät sekä suihkunurkat .

1-100 / 164

164 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 164

164 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16