Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Mora - Energiatehokkaat suihkut ja hanat

Mora Armatur tunnetaan yhtenä Pohjoismaiden johtavista hanoja ja suihkuja kehittävistä ja markkinoivista yrityksistä. Alallaan arvostetun toimijan tuotteet ovat laadukkaita, toimivuudeltaan moitteettomia ja ulkonäöltään tyylikkäitä. Mora on osa ruotsalaista OSTNOR-konsernia. Tuotteet valmistetaan nykyaikaisissa tehtaissa pitkästä laatuperinteestä tinkimättä.

Kylpyhuoneessa ei ainoastaan peseydytä, vaan siellä rentoudutaan ja palaudutaan haastavankin arjen keskellä. Siksi siihen kannattaakin panostaa hankkimalla Moran hana ja suihku, joita voi käyttää hyvillä mielin myös ympäristön näkökulmasta. Esimerkiksi Moran suihku antaa miellyttävän tasalämpöisen suihkun pitämällä putkiston lämpötilan ja paineen vaihtelut minimissä. Turvanupin ansiosta niskaan ei valu liian kuumaa vettä. Hiljaiset ja helppokäyttöiset suihkut ovat myös käyttömukavuudeltaan parhaita mahdollisia.

Vettä säästävät ratkaisut

Moran hanoja ja suihkuja valmistetaan ajattelemalla kokonaisuutta, jottei tingitä yhdestäkään osa-alueesta toisen kustannuksella. Tuotteen tulee olla täydellisesti toimiva, mukava käytössä, muotoilultaan miellyttävä sekä välttää tarpeetonta lämpimän veden tuhlausta. Esimerkiksi Mora MMIX Tronic on tunnistinohjattu pesuallashana. Alun perin sensoriohjatut hanat tarkoitettiin yleisiin tiloihin, mutta nykyään yhä useammassa suomalaisessa kodissa arvostetaan tätä hygieenistä, energiatehokasta ja helppokäyttöistä hanaa. Kun käsi asetetaan hanan alle, tunnistin avaa hanan automaattisesti. Vastaavasti kun käsi otetaan pois, hana sulkeutuu.

Myös kätevän Plusvirtaama-toiminnon avulla voidaan säästää vettä. Virtaamaa voidaan lisätä hetkellisesti esimerkiksi vettä kattilaan laskettaessa tai muissa tilanteissa, joissa tarvitaan paljon vettä. Hanan vipu nostetaan yläasentoon ja kun vipu taas vapautetaan, hana palautuu automaattisesti säästövirtaamalle. Säästövirtaama riittää hyvin niin huuhteluun kuin hygieniapesuun. Plusvirtaama-hanoja on saatavana sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

Todistettua laatua ja työtä ympäristöä kunnioittaen

Yrityksen laatujärjestelmä on sertifioitu jo vuonna 1993 vastaamaan kansainvälistä ISO 9001 –laatustandardia. Se tarkoittaa, että niin valmistusprosessi kuin lopputuote ovat laadultaan tarkasti valvottuja. Ja koska ympäristönäkökohdat huomioidaan määrätietoisesti, on Moran ympäristöjärjestelmä sertifioitu ISO 14001-standardin mukaisesti.

1-48 / 131

131 tuotetta

1-48 / 131

131 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.