Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Cariitti – Luo ainutlaatuisia valaistuselämyksiä

Cariitin valaisimet ovat suomalaista laatua, sillä niiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuu kotimaassa ympäristöä kunnioittaen. Cariitille myönnettiinkin Avainlippu-merkki vuonna 2008 ja se viestittää omalta osaltaan suomalaisuudesta. Cariitin historia ulottuu lähes 40 vuoden taakse ja se on edelleen perheyritys. Alansa huippuosaajan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. upeat valaistusratkaisut saunaan, sisustamiseen sekä ulkoalueille. Cariitin pitkäikäiset valaistustuotteet ovat saaneet myös kansainvälistä tunnustusta ja sillä onkin lukuisia referenssikohteita myös ulkomailla.

Cariitin tuotteilla saunaan saadaan pienellä vaivalla lisätunnelmaa asentamalla valokuituvalaisimet eli vaikkapa laudevalaistussarja joko kattoon tai lauteisiin. Laudevalaistussarjat on valmistettu lasi- ja muovikuiduista ja asentaminen onnistuu myös jälkikäteen. Niiden avulla lauteisiin ja selkänojiin saadaan kaunis ja tasainen valaistus. Saunan kattoon asennettava tähtitaivassarja taas tuo nimensä mukaista tunnelmaa. Jos valmis ratkaisu ei jostain syystä miellytä, voidaan osista suunnitella yksilöllinen ratkaisu. Kun kiuas halutaan tuoda esiin uudella tapaa, löytyy kiukaan mallista riippuen erilaisia valopantoja kiukaan ympärille.

Kannattaa tutustua myös upotettaviin valaisimiin, jotka voidaan asentaa seinään tai vaikkapa altaaseen. Allasvalo onkin upea katseenvangitsija pimenevän illan keskellä. Valaistusta suunniteltaessa on hyvä ajatella sen muunneltavuutta. Esimerkiksi keittiötä siivotessa tarvitaan kirkasta yleisvaloa kun taas illalla tunnelmallisempaa ratkaisua. Valo on myös viihtyvyystekijä ja toimivassa keittiössä valoa voidaan säätää tilanteen mukaan. Keittiöissä käytetään nykyään entistä enemmän energiatehokkaita LED-valoja, jotka voidaan asentaa suoraan keittiörakenteisiin. Cariitin LED-valaisimet kestävätkin käytössä yhtä kauan kuin keittiö, jopa 30 vuotta perustuen 1500 käyttötuntiin vuodessa!

Cariitti tarjoaa innovatiivisia ja ympäristöönsä sulautuvia, sopivasti näyttäviä valaistusratkaisuja. Ota yhteys Netraudan myyntipalveluun ja saat asiantuntevaa opastusta kotiinne sopivan kokonaisuuden valintaan.

1-48 / 71

71 tuotetta

1-48 / 71

71 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.