IKI Kiuas – Suomalaista käsityötä

IKI Kiukaat tehdään Suomessa ja ne ovat korkealuokkaista käsityötä, mikä on poikkeavaa alan muihin valmistajiin verrattuna. IKI Kiuas koostuu laadukkaasta metallista, vahvasta RST-verkkovaipasta sekä paksusta teräsputkesta, jota on totuttu käyttämään voimalaitoksissa. Nämä järeät materiaalit tekevät kiukaista turvallisia ja kestäviä käyttää. IKI Kiuas tuo käyttäjälleen ensiluokkaiset löylyt ja saunanautinto on taattu olipa kyseessä sitten puulämmitteinen kiuas tai sähkökiuas.

IKI-ideologian mukaan mekaanisilla tuotelinjoilla ei voida valmistaa korkeimmat standardit täyttäviä kiukaita, joten kaikki asennetaan käsin - myös sähkökiukaiden vastukset. IKI Kiukaat ovat tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia. Kiviä ei koskaan ladota lämmönlähteen päälle, vaan sen ympärille. Siinä onkin merkittävä ero verrattuna muihin kiuasvalmistajiin. Kivimassaa on paljon, jonka vuoksi IKI Kiuas tarjoaa käyttäjälleen savusaunanomaiset löylyt. Kiuas lämpenee niin nopeasti ja tasaisesti kuin mahdollista, se pysyy lämpimänä pitkään ja hengitysilma on hapekasta. Ilman happirikkaus johtuu siitä, että vesi höyrystyy kiven pinnalla, eikä teräksen tai kuuman raudan pinnalla. Höyrystyminen tapahtuu myös tasaisemmin kivien pinnalta ja löylyveden happi kulkeutuu takaisin ilmaan kun se tavanomaisissa kiukaissa palaa tulikuuman raudan pinnalla. Kiukaan nopean lämpenemisen mahdollistaa osaltaan kätevä verkkorakenne, jonka vuoksi kuuma ilma kiertää esteettömästi kivien välissä kun kiuasta lämmitetään. Verkko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siksi sille myönnetään 10 vuoden takuu. Koska verkko on tarpeeksi ohut, se ei varaudu polttavan kuumaksi eikä siitä saa palovammoja kiukaan lämmitysvaiheessakaan.

IKI-Puukiukaan suuri tulipesä edesauttaa hapen muodostumista, joten saunatuokiot ovat helppoja hengittää ja miellyttäviä olla. Koska tulipesä on suuri, se poistaa saunasta ns. vanhaa ilmaa, joka vuoksi raikasta korvausilmaa tulee saunaan nopeammin. Sähkölämmitteiselle IKI Kiukaalle on mahdollista asentaa ohjauskeskus lisäämään käyttömukavuutta. Kiuas voidaan kytkeä päälle vaikka heti tai se voidaan kytkeä päälle vaikkapa tiettynä viikonpäivänä haluttuun aikaan. Myös esimerkiksi päälläoloaika voidaan säätää. IKI tuo ulottuville suomalaiset saunaperinteet parhaimmillaan.

1-48 / 64

64 tuotetta

1-48 / 64

64 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.