Ruukki - Building your tomorrow.

Ruukki arvostaa arvokkainta omaisuuttasi eli kotiasi ja tarjoaa sen suojaksi laadukkaat ja tyylikkäät teräskatot! Ruukki-tuotteiden valikoimista löydät niin perinteiseen kun moderniinkin taloosi oikean kattoratkaisun valitsemalla tyyliin sopivan ja oikean värisen teräskattoprofiilin, kourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet.

Katto on erittäin näkyvä osa kotiasi ja sen profiili sekä väri vaikuttavat rakennuksen ulkonäköön merkittävästi. Alueelliset rakennusmääräykset ohjaavat osaltaan katon ulkoasun valintaa, mutta mieti myös haluatko katoltasi ensiluokkaisia ominaisuuksia kuten helppoa huollettavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta. Kun katto on hyvin suunniteltu ja toteutettu parhailla materiaaleilla, voit keskittyä oleelliseen eli asumiseen.

Käännä katseesi kattoon

Katon toimivuus varmistetaan oikeilla materiaalivalinnoilla ja asianmukaisella asennuksella. Hyvä ja kestävä katto koostuu eri osista, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Kaiken pohja on alusrakenne, joka koostuu aluskatteesta, muotokaiteista sekä ilmanvaihtonauhoista. Parhaimmillaan alusrakenne parantaa ääni- ja lämpöeristystä sekä kanavoi oikein rakenteisiin muodostuvan kosteuden. Katelevyt ovat kestävä suoja alusrakenteen päällä ja vaikuttavat eniten talon ulkonäköön. Visuaalisen ilmeen viimeistelevät reuna- ja katelaudat sekä listat. Ei saa myöskään unohtaa kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä ja tikkaita. Hyvällä suunnittelulla katon ja rännien huoltotoimenpiteet sujuvat turvallisesti ja talvella ei tarvitse pelätä katolta putoavaa lunta.

Edullista energiaa auringosta

Aurinkoa riittää myös meillä Suomessa ja vuosittain saamme energiaa auringosta lähes yhtä paljon kuin muualla Euroopassa. Ruukin valikoimista löydät viimeisintä tekniikkaa olevat aurinkoenergiapaketit, joilla hyödynnät ilmaisen aurinkoenergian kotisi ja kukkarosi hyödyksi.

Aurinkolämpöpaketit sopivat lähes kaikkiin koteihin ja suurin hyöty saavutetaan kun aurinkolämpö korvaa osan öljy-, sähkö- tai puulämmitystä. Aurinkolämmöllä lämmitettyä vettä voidaan hyödyntää käyttövetenä sekä esim. vesikiertoisen lattialämmityksen lämpöaineen. Aurinkosähköpaketit taas muuttavat auringon säteilyn invertterin kautta kotitalouksissa käytettäväksi vaihtovirraksi. Aurinkosähkön tuottoon vaikuttavat maantieteellisen sijainnin lisäksi paneelien suuntaus sekä vuotuinen auringon säteilyn määrä. Ruukki-aurinkosähköpaketit tuottaa energiaa n. 700-100 kWh paketin kilowattia kohden.

1-100 / 110

110 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 110

110 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18