Eglo – My Light, My Style

My Light, My Style ei ole mikään turha mainoslause. EGLOn valaisimista löydät taatusti kaikkiin tyyleihin sopivat valaisimet, älyvaloista ulkovaloihin sekä toimistojen ja yleisten tilojen valaisimiin. Itävallassa vuonna 1969 perustettu perheyritys toimii nykyään maailmanlaajuisesti ja on yksi maailman johtavista valaisinvalmistajista. Oma tuotesuunnittelu sekä omat tuotantotehtaat takaavat korkealaatuiset ja aina trendien tasalla olevat valaisimet jokaiseen sisustustyyliin.

Olitpa siis rakentamassa uutta, sisustamassa tai remontoimassa vanhaa, ota jo hyvissä ajoin huomioon hyvän valaistuksen vaikutus tilaan. Keittiön, kylpyhuoneen, olohuoneen, eteisen, makuuhuoneen ja pihan valaistustarpeet ovat todella erityyppisiä ja jokaiseen näistä tiloista EGLOlta löydät valaisimet!


Muista myös EGLOn uusi Connect.z -älyvalaisinsarja! Älyvalaisimet ovat fiksu valinta silloin, kun haluat helposti vaihtaa huoneen kuin huoneen tunnelmaa. Älyvalaisimilla voit luoda monia eri tyylejä tai vaikkapa ajastaa läsnäolosimulaation lomasi ajaksi!

1-48 / 2106

2106 tuotetta

1-48 / 2106

2106 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.