Ale kohtasi Alen! Kampanja-aikaa jäljellä:

Eglo – My Light, My Style

Eglo on perinteikäs sisustusvalaisimiin erikoistunut perheyritys, joka perustettiin Tirolissa vuonna 1969. Oma tuotantolaitos avattiin muutama vuosi myöhemmin Itävaltaan, joka olikin merkittävä askel eteenpäin. Tänä päivänä Eglo on kansainvälisesti toimiva, arvostettu alansa huippuosaaja. Esimerkiksi vuonna 2012 myytiin jopa 15 miljoonaa Eglo-valaisinta yli 50 eri maassa. Nykyään yrityksellä on yli 70 tytäryhtiötä ympäri maailmaa.

Täydellinen valaisin on vain muutaman klikkauksen päässä


Monipuolisessa tuotevalikoimassa näkyvät sekä innovatiivisuus että luovuus. Suunnittelun perustana toimii yrityksen oma tuotekehitys, joka varmistaa samalla valaisinten ylivertaisen ja kilpailukykyisen laadun. Mallistosta löytyykin taatusti sopiva valaisin joka kotiin. Valikoimaan kuuluvat niin kattovalaisimet, seinävalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet kuin erilaiset upotettavat valaisimet. Ulko- ja pihavalaisinten valikoima herättää ulkoalueen eloon ja kun kylpyhuoneeseen tarvitaan valoa, saatavana on monenlaisia kylpyhuonevalaisimia. Eglo valmistaa lisäksi kestäviä LED-valonheittimiä, joissa on suuri valoteho, mutta silti pieni kulutus - tuloksena neutraalin valkoista riittoisaa valoa. Saatavana on toki myös aina tarpeelliset lisätarvikkeet, kuten valaisinliitännän jatkokappaleet sekä elektroniset halogeenimuuntajat.

Valaistuksella on suuri merkitys


Eglolla tiedostetaan, että valo on elintärkeää ihmisen hyvinvoinnille. Se luo osaltaan iloa, tunnelmaa ja harmoniaa sekä vaihtaa yön päiväksi. Valo on luonnollisen vuorokausirytmimme perusta. Esimerkiksi riittävästi valaistu häikäisemätön työpiste tai oikeanlainen keittiövalaistus edesauttavat askareista suoriutumista auttaen jaksamaan paremmin. Olohuoneeseen taas tarvitaan rauhallinen ja tasapainoinen valaistus sekä eri tarkoituksiin sopivia valaisimia vaikkapa lukemiseen tai käsitöiden tekoon. Missä tahansa käyttötarkoituksessa valon tulee olla riittävää, mutta se ei saa häikäistä silmiä.

Valitse Eglo, voit vain onnistua


Eglon menestyksen taustalla on moitteeton osaaminen ja keskittyminen pienempiinkin yksityiskohtiin. Yrityksen sisustusvalaisimet ja valaistusratkaisut menestyvät maailmanlaajuisesti ja asiakkaat ovat hankintoihinsa erittäin tyytyväisiä. Tytäryhtiöt antavat panoksensa ideointiin sekä tuotekehittelyyn ja arvostetut suunnittelijat kiinnittävät muotoiluun erityistä huomiota. Tuotteiden laatua ja koko tuotantoprosessia valvotaan tarkasti. Henkilökunta koostuu alansa huippuosaajista ja korkean laadun vuoksi tuoteille myönnetään pitkä takuu.

Herätä kotisi eloon hankkimalla Eglon trendikäs laatuvalaisin.

1-100 / 1373

1373 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 1373

1373 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18