KuumaLähde – Rentouttavat ja energiatehokkaat ulkoporealtaat

Polarwell KuumaLähde aloitti ulkoporealtaiden maahantuonnin vuonna 2002, ensimmäisenä toimijana Suomessa. KuumaLähde valitsi valikoimaansa tuotteet maailman johtavalta ulkoporealtaiden valmistajalta - yrityksen edustamat tuotemerkit HotSpring ja HotSpot ovatkin markkinoiden parhaimmistoa. Kuumalähteen ulkoporealtaiden teknologia, laatu ja innovatiivisuus tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Sekä HotSpring- että HotSpot-altaat valmistetaan arvostetun ja kattavan ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti. Tämä standardi takaa osaltaan tuotannon ja toimituksen parhaan mahdollisen laadun. HotSpring oli ensimmäinen alansa toimija, joka saavutti miljoonan ulkoporealtaan merkkipaalun vuonna 2011. Siispä jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta on osaltaan tae tuotteiden ja niiden jälkihuollon toimivuudesta. HotSpring onkin maailman myydyin ulkoporeallasmerkki, markkinajohtaja jo lähes 40 vuoden ajalta. HotSpring tekee jatkuvaa tuotekehitystä ja ulkoporeallasmarkkinoita mullistavia innovaatioita. Myös ympäristönäkökohdat otetaan huomioon kaikessa toiminnassa - ulkoporealtaat valmistetaan kestävistä materiaaleista ympäristöä kunnioittaen. Ulkoporeallas myös kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa toiminnallisuudesta tinkimättä.

Kuumalähteen ulkoporeallas tarjoaa täydellisen rentoutuksen – kylpylänomaista hydroterapiaa omassa kodissa. Jo tuhansien vuosien ajan on tiedetty, että vedellä on parantava vaikutus. Yhdessä kuuman veden, monipuolisen hieronnan ja painottoman olotilan kanssa mm. lihakset ja nivelet rentoutuvat. Säännöllinen hydroterapia auttaa vähentämään stressiä ja helpottaa unen saantia. Kuumalähteen ulkoporealtaat vapauttavat kehon omat särkylääkkeet eli endorfiinit. Ulkoporeallas sopii niin stressiperäisten vaivojen lievittämiseen kuin ihan vain rentoutukseen raskaan päivän jälkeen. Kylpyelämykseen voidaan myös lisätä rentouttavia tuoksuja, iholle ystävällisiä mineraaleja, upea valaistus tai vaikkapa mieluisaa musiikkia.

ACE-suolapuhdistusjärjestelmä on mullistava tapa ulkoporealtaiden hoitoon helposti ja luonnollisesti suolavesipuhdistusjärjestelmällä. Järjestelmän timanttielektrodi kehittää aktiivihappea halkaisemalla vesimolekyylejä. Aktiivihappi tunnetaan yhtenä maailman tehokkaimmista luonnollisista vedenpuhdistajista. Vesi puhdistuu tehokkaasti, koska aktiivihappi yhdessä suolan kanssa muodostaa klooria ja muita hapettimia. Myös ulkoporealtaan lämmitin on valmistettu erityisen kestäväksi ja TriX-suodattimet voidaan pestä koneessa.

Kuumalähteen ulkoporealtaalla lopputuloksena on aina täydellinen rentoutus. Seuraksi mahtuu myös perhe ja ystävät.

1-13 / 13

13 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-13 / 13

13 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18