Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

McCulloch huolehtii pihasta kanssasi

McCulloch on vuosikymmenien ajan valmistanut tehokkaita ja luotettavia koneita sekä laitteita niin ammattilaisten käyttöön kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Laadusta kertoo paljon se, että McCullohin tuotteita ovat vuosikymmenien ajan suosineet niin ammattimetsurit kuin puusepätkin. McCullochin tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, ergonomisuus, kestävyys, luotettavuus ja monipuolisuus. McCullochin ruohonleikkurit ja lumilingot ovat tuttuja monessa pihassa. McCullochin laaja pihakonevalikoima kelpaa kokeneemmallekin ammattilaiselle.

McCullochin tuotekehityksessä on panostettu erityisesti tuotteiden tehokkuuteen, edistykselliseen tekniikkaan ja helppokäyttöisyyteen. Näiden ominaisuuksien avulla suoritat puutarhatyöt entistä nopeammin ja helpommin, jolloin aikaa jää enemmän muuhun vapaa-aikaan esim. perheen ja lasten kanssa.

Korkealaatuiset ja kestävät pihakoneet

Tehokkaiden ruohonleikkureiden lisäksi McCulloch valmistaa myös erinomaiset pihakoneet. Moottorisahojen laajasta valikoimasta löydät omaan käyttöösi sopivimman sahan. McCullochin tehokkaalla moottorisahalla vaativatkin työt hoituvat helposti ja luotettavasti. McCullohin moottorisahat ovatkin tunnettuja tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja käyttömukavuudestaan. 

Löydät McCullochilta myös muut laadukkaat puutarhatyökalut, kuten lehtipuhaltimet. Voit kerätä sillä sekä leikkuujätettä että lehtiä ja roskia. Pihan siistiminen tehokkaalla monitoimipuhaltimella on helppoa. Valikoimista löydät myös erinomaiset trimmerit, jyrsimet, pensasleikkurit ja raivaussahat. Jokaisessa McCulloch-koneessa on tarpeeksi tehoa ja kestävyyttä erilaisten pihatöiden tekemiseen moniksi vuosiksi eteenpäin, kun vain pidät koneestasi hyvää huolta!

  • 1

1-10 / 10

10 tuotetta

  • 1

1-10 / 10

10 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.