McCulloch huolehtii pihasta kanssasi

McCulloch on vuosikymmenien ajan valmistanut tehokkaita ja luotettavia koneita sekä laitteita niin ammattilaisten käyttöön kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Laadusta kertoo paljon se, että McCullohin tuotteita ovat vuosikymmenien ajan suosineet niin ammattimetsurit kuin puusepätkin. McCullochin tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, ergonomisuus, kestävyys, luotettavuus ja monipuolisuus. McCullochin ruohonleikkurit ja lumilingot ovat tuttuja monessa pihassa. McCullochin laaja pihakonevalikoima kelpaa kokeneemmallekin ammattilaiselle.

McCullochin tuotekehityksessä on panostettu erityisesti tuotteiden tehokkuuteen, edistykselliseen tekniikkaan ja helppokäyttöisyyteen. Näiden ominaisuuksien avulla suoritat puutarhatyöt entistä nopeammin ja helpommin, jolloin aikaa jää enemmän muuhun vapaa-aikaan esim. perheen ja lasten kanssa.

Ruohonleikkureita jokaisen tarpeeseen

McCulloch valmistaa monipuolisesti erilaisia ruohonleikkureita erilaisiin tarpeisiin. Löydät McCullochin monipuolisesta valikoimasta niin perinteiset työnnettävät ruohonleikkuritakkuruohonleikkurititsevetävät ruohonleikkurit kuin jokaisen suuren pihan omistajan toivelistalla olevat päältäajettavat ruohonleikkurit. McCullochin vahva kokemus päältäajettavien ruohonleikkureiden valmistajana näkyy niiden erinomaisessa käyttömukavuudessa, ergonomisuudessa ja tehokkuudessa. 

Korkealaatuiset ja kestävät pihakoneet

Tehokkaiden ruohonleikkureiden lisäksi McCulloch valmistaa myös erinomaiset pihakoneet. Moottorisahojen laajasta valikoimasta löydät omaan käyttöösi sopivimman sahan. McCullochin tehokkaalla moottorisahalla vaativatkin työt hoituvat helposti ja luotettavasti. McCullohin valmistamat moottorisahat ovatkin tunnettuja tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja käyttömukavuudestaan. 

Löydät McCullochilta myös muut laadukkaat pihakoneet, kuten lehtipuhallin, joka puhaltaa, imee ja silppuaa. Voit kerätä sillä sekä leikkuujätettä että lehtiä ja roskia. Pihan siistiminen tehokkaalla monitoimipuhaltimella on helppoa. Valikoimista löydät myös erinomaiset trimmeritjyrsimetpensasleikkurit ja raivaussahat. Erittäin suositut lumilingot ovat tarpeen etenkin Suomen talvessa. Lumilingon avulla pihamaan siistiminen lumesta käy helposti ja vaivattomasti. Lumilingolla on mukava siistiä autotallin edusta ja pihan kulkuväylät. Valikoimastamme löydät niin pienet ja näppärät lumilingot kevyisiin urakoihin kuin myös suuremmat lumilingot laajojen alueiden puhdistukseen.

Jokaisessa McCulloch-koneessa on tarpeeksi tehoa ja kestävyyttä erilaisten pihatöiden tekemiseen moniksi vuosiksi eteenpäin, kun vain pidät koneestasi hyvää huolta!

1-62 / 62

62 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-62 / 62

62 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16