Wagner – Innovatiivista pintakäsittelytekniikkaa yli 60 vuotta

Wagner on yksi maailman johtavista pintakäsittelylaitteiden ja järjestelmien valmistajista, joka on perustettu 1947. Laajasta työvälinevalikoimasta löytyvät laitteet erikseen kuluttajille, urakoitsijoille ja teollisuudelle. Edistyksellisen tekniikan lisäksi Wagner on perustamisestaan lähtien asettanut korkeat laatustandardit hinnallisesti kilpailukykyisten, luotettavien ja käyttäjäystävällisten tuotteiden luomiseksi kaikille asiakasryhmilleen.

Wagner tarjoaa laadukkaat sekä uusinta tekniikkaa edustavat maaliruiskut ja tapetin irrottimet kotiinsa uutta värimaailmaa suunnitteleville. Voit toteuttaa henkilökohtaisten makumieltymystesi mukaiset toiveet ja suunnitelmat ammattilaisen ottein. Et tarvitse erikoisopetusta, ainoastaan työn iloa ja perustaksi muutamia ideoita ja oivalluksia. Wagner pitää tiukasti kiinni korkeista teknisistä vaatimuksista ja jatkuvasta tuotekehityksestä, oli sitten kyse ruiskumaalausjärjestelmistä, sähkökäyttöisistä ruiskupistooleista tai tapetin höyryirrottimista. Wagner laitteen hankkimalla voit varmistua siitä, että käytössäsi on aina uusinta teknologiaa ja alan tuoreimmat innovaatiot sekä muotoilussa että tekniikassa.

Sivellin- ja telamaalaus kuuluvat eiliseen – nyt seinät ja sisäkatot maalataan vaivattomasti Wagner-ruiskumaalausjärjestelmillä. Uusi, raikas seinämaali nuhjaantuneiden seinien ja synkkien nurkkien sijaan antaa uutta väriä elämään ja lisää huomattavasti kodin viihtyisyyttä. Wagner maalauslaitteilla työ sujuu nopeasti ja ongelmitta mm. ilman nurkkien ja reunojen hankalaa esimaalausta siveltimellä. Yhtenäinen ja tasaisesti peittävä maalipinta syntyy yhdellä maalauksella, säästät aikaa ja vaivaa. Lisävarusteiden ansiosta saat myös helposti tehtyä vaikkapa yksilöllisiä tekstuuripintoja ja korostuksia, joka tuo uutta ilmettä ja luonnetta niin seinäpintoihin kuin vaikkapa kalusteisiinkin.

Wagnerin patentoiman Click&Paint -systeemin ansiosta värien ja materiaalien vaihdot sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Click&Paint -systeemin ansiosta myös oikean lisävarusteen valinta ja vaihto laitteeseen on yksinkertaista ja helppoa. Näin pystyt laajentamaan ostamasi laitteen käyttötarkoituksia ja kohteita eikä sinun tarvitse hankkia kokonaan uutta laitetta. Valitset kattavasta lisävarustevalikoimasta tarkoitukseen sopivat tarvikkeet ja ryhdyt töihin – kätevää ja kustannustehokasta!

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18