Meltex-tuotteet edullisesti verkkokaupasta

Meltex on suomalainen rakennustarvikkeiden maahantuoja sekä putkivalmistaja. Vuonna 1993 perustetulla yrityksellä onkin vankka kokemus ja ammattitaito alaltaan. Talon perustuksiin valmistettavat salaoja- ja sadeputkijärjestelmät, infrarakentamisessa tarvittavat rumpuputket ja kaivot sekä LVI-urakointiin tarpeelliset paine- ja viemäriputket ovat ehdottoman luotettavia ja kestävät käytössä moitteetta. Pyrimme tarjoamaan nämäkin tuotteet sellaiseen hintaan, ettei vertailuja tarvita. Meltex on luotettava kumppani, minkä osoittaa myös Tilaajavastuu-ohjelmassa mukana olo. Keskusvarasto yli yhdeksän hehtaarin varastotiloilla sekä hyvä logistinen sijainti Jyväskylässä takaavat nopeat sekä kilpailukykyiset toimitukset kaikkialle Suomeen.

Netraudasta löydät kattavan valikoiman Meltex-tuotteita. Valikoima pitää sisällään valokatteet, suodatinkankaat, tuuletuspaalut ja tuotteet ilmanvaihtoon, perustukset, tiivistysmassat, jätevesijärjestelmät, sokkelilevyt sekä erilaiset pihatarvikkeet. Tilaa tuotteet helposti kotiin toimituksella aina edulliseen hintaan.

Valtava valikoima Meltex-tuotteita - Valokatteet, suodatinkankaat, tuuletuspaalut ja muut tuotteet helposti netistä

Kun on tarvetta kätevälle valokatteelle terassille, kuistille tai vaikkapa katokseen, löytyy valikoimasta UV-suojatut ja helposti asennettavat valokatteet. Meltexin valokate on oikein asennettuna pitkäikäinen ja kestävä ratkaisu. Lisäksi Meltexin tuotevalikoimaan kuuluu kestäviä raudoitustukia, joita tarvitaan, kun valetaan pehmeälle alustalle kuten hiekalle tai lämpöeristeen päälle. Pihatarvikkeisiin taas kuuluvat mm. kevytpeitteet, jotka ovat laadukas apu niin väliaikaiseen kuin pitkäkestoisempaankin suojaukseen. Kaikissa Meltexin kevytpeitteissä on purjerenkaat sekä UV-suojaus.

Meltexin solumuovista valmistettu sokkelikaista eli talotiiviste sopii hienosti vaikkapa sokkelin ja alaohjauspuun välille lämpö- ja kosteuseristeeksi. Erittäin kestävä tiiviste sietää 40...+95 °C:n lämpötiloja sekä useimpia rakennustöissä tarvittavia kemikaaleja. Myös lujuusominaisuudet, repeytymislujuus sekä murtovenymä ovat erittäin korkeatasoisia. Sen vuoksi Meltexin talotiiviste soveltuu vaihteleviin kosteusoloihin eristäen samalla myös runkoääntä.

1-48 / 706

706 tuotetta

1-48 / 706

706 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.