Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Noro

Noro tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita kylpyhuonekalusteita. Yrityksen filosofian mukaan jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa niiden joukosta, sillä erilaisia tyylikkäitä tuotteita ja niistä yhdisteltäviä kokonaisuuksia on tarjolla runsaasti. Kaikki merkin tuotteet on suunniteltu näyttämään hyvältä ja kestämään niin kovaa käyttöä kuin aikaakin. Hanki nyt kaikki hyödylliset Noro kylpyhuonekalusteet Netraudan laajasta valikoimasta hyvään hintaan. Tee tilaus kätevästi netistä ja nauti kotiinkuljetuksen helppoudesta.

Vankkaa ruotsalaista laatua kylpyhuoneeseesi

Ruotsin Halmstadissa vuonna 2007 perustettu Noro on kasvanut lyhyessä ajassa monen pohjoismaalaisen suosikiksi, mitä tulee kylpyhuoneen ja wc:n kalustamiseen. Sen laajaa ja inspiroivaa mallistoa onkin ilo selata. Modernin tyylikäs valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin: oli etsinnässä Noro allaskaappi tai vaikkapa poreamme, löydät kaiken tarvitsemasi verkkokauppamme valikoimasta. Tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä moneksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tämän merkin tuotteilla sisustat helposti niin pienen kerrostalokylpyhuoneen kuin laajemman kokonaisuudenkin omakotitaloon. Löydät oman suosikkisi varmasti, etsit sitten allaskaappia, suihkukaappia tai kylpyammetta. Selaa siis tuotteita ja kokoa unelmiesi kylpyhuone Noron trendikkäästä mallistosta. Verkkokaupassamme shoppailu on aina nopeaa ja tuotevertailu helppoa.

Käytännölliset ja kestävät Noro-kylpyhuonekalusteet

Kun etsit hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita, Noro on varteenotettava vaihtoehto. Tuotteet kestävät taatusti aikaa ja näyttävät hyvältä jopa vuosikymmenien ajan. Pohjoismainen muotokieli ja tyyli näkyy mallistossa. Modernin pelkistetyt ja sulavalinjaiset tuotteet, kuten Noro Mood, istuvat hyvin monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Kaikki on helposti yhdisteltävissä haluamaksesi kokonaisuudeksi. Tämän tuotemerkin valikoimasta poimit siis näppärästi joko yksittäiset tuotteet tai kaiken kylpyhuoneen kalustamiseen tarvitsemasi. Monipuolinen valikoima sisältää kaikkea suihkukaapeista hanoihin ja vetimiin. Mikä parasta, kaikki on suunniteltu käyttäjää ajatellen ja valmistettu vankalla ammattitaidolla. Helppohoitoiset ja kestävät materiaalit ovat käytössä erittäin miellyttäviä ja turvallisia. Selaa siis valikoimaa ja valitse omat edulliset Noro-tuotteesi jo tänään!

1-48 / 789

789 tuotetta

1-48 / 789

789 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.