Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Einhell - Modernit työkalut ja puutarhakoneet

Saksalainen Einhell on valmistaa laadukkaita tuotteita tee-se-itse-naisille ja -miehille kodin remontointiin ja puutarhan hoitoon. Vuonna 1964 perustettu yritys työllistää maailmanlaajuisesti yli 2000 työntekijää yli 45 maassa. Einhellin innovatiivinen Power X-Change -akkujärjestelmä kattaa laajan valikoiman akkukäyttöisiä työkaluja ja puutarhakoneita, joiden suorituskyky ja hinta-laatu-suhde on vertaansa vailla. Akkutuotteiden lisäksi Einhell-tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman muita rakentamisen ja remontoinnin tuotteita kuten mm. vesipumput, sirkkelit, puuntyöstökoneet sekä työmaaimurit.

Power X-Change - Johdotonta vapautta

Einhellin Power X-Change on innovatiivinen 18 V akkujärjestelmä, joka kattaa yli 250 akkutyökalua, akkukäyttöistä puutarhalaitetta sekä näihin yhteensopivat akut ja laturit - ja tuoteperhe jatka kasvuaan! Valitse Power X-Change -valikoimasta sopiva tuotepaketti akulla ja laturilla. Seuraavan laitteen voitkin tilata runkokoneena, sillä kaikki tuoteperheen akut sopivat kaikkiin Power X-Change -laitteisiin.

Järjestelmän turvalliset ja korkealaatuiset akut edustavat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja pystyvät annostelemaan kullekin laitteelle oikean määrän tehoa. Tuoteperheeseen kuuluu myös useita 36 V akkukoneita, joissa käytetään Twin-Pack-tekniikkaa. Jos kone tarvitsee enemmän tehoa kuin 18 V lisätään toinen akku, jolloin teho tuplaantuu. Edistynyt lataustekniikka takaa akulle pitkän keston ja hyvän suorituskyvyn. Akut ovat kompakteja ja kevyitä käsitellä, joka tekee myös työkoneen käytöstä kevyempää.

Einhell tekee osaltaan arjesta helpompaa

Einhell pyrkii valmistamaan kaikki tuotteensa sekä korkealaatuisiksi että hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisiksi. Yritys tekee jatkuvaa tuotekehitystä tavoitteenaan tuoda saataville tuotteita sellaisilla ominaisuuksilla, joita ei vielä löydy markkinoilta. Einhellin toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristön hyvinvointi. Tuotteet valmistetaan kestämään pitkään ja ne pakataan niin vähällä materiaalilla kuin mahdollista. Useissa tuotteissa käytetään täysin kierrätettävää muovia ja kaikki tuotannossa syntyvät jätteet kierrätetään.

Einhell takuu

1-48 / 111

111 tuotetta

1-48 / 111

111 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.