Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Grohe – Nauti Grohesta joka päivä

Grohe maailman johtava ja samalla Euroopan suurin yhden tuotemerkin alla toimiva suihku- ja vesituotteiden valmistaja. Grohe-tuotteiden jokainen komponentti on testattu ja huippuunsa hiottu. Lisäksi muotoiluun ja käyttömukavuuteen panostetaan erityisellä tarkkaavaisuudella. Näin ollen Grohen tuotteet täyttävät kaikkein korkeimmatkin kriteerit ja ne ovat saaneet testeistä parhaan mahdollisen tuloksen ennen päätymistä asiakkaan kotiin.

Grohen kattava mallisto koostuu keittiöhanoista, hanoista ja suihkuista sekä WC-istuimista.. Hana- ja suihkuvalikoimasta löytyy sopiva malli joka kohteeseen. Mallistosta löytyy mm. amme- ja suihkuhanat, pesuallashanat sekä suihkut. Saatavana on myös valikoima tärkeitä lisätarvikkeita.

Grohen tuotteissa yhdistyvät korkealuokkainen design sekä täydellinen toimivuus. Grohe kunnioittaa kylpyhuoneen merkitystä osana positiivista energiaa sekä rentoa hemmottelua. Olipa toiveissa sitten virkistävä suihku aamulla tai pitkä ja nautinnollinen kylpy, laaja valikoima tarjoaa sopivan ratkaisun ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen kylpyhuoneen suunnittelun. Grohen tuotteet ovat voittaneet useita design-palkintoja, mm. RedDot-palkinnon, mikä osaltaan osoittaa Grohen panostuksen edistykselliseen teknologiaan, kestävään kehitykseen sekä korkeaan laatuun ja muotoiluun.

Grohen testilaboratoriot sijaitsevat Saksassa, jossa hanat, suihkut ja termostaatit sekä kaikki muut osat testataan simuloimalla niin, että ne kestävät aktiivisessa käytössä jopa 20 vuotta. Kaikki testit suoritetaan ns. kovalla vedellä. Grohen tuotteet kestävätkin käytössä ällistyttävän pitkään. Mahdollisten ongelmien varalta Grohe myöntää laatutuotteilleen viiden vuoden takuun.

Omien testilaboratorioiden lisäksi Grohen tuotteet testataan tiukasti myös riippumattomien tahojen toimesta. Kaikki hanat ovat erittäin sulavia ja helppoja käyttää Grohen SilkMove®-teknologian ansiosta. Myös Grohen kolmen eri mallisarjan termostaatit on valittu parhaiksi vertailussa, jossa oli mukana 17 eri eurooppalaista termostaattia. Onpa Grohen tehdas valittu parhaaksi tehtaaksikin arvostetun WitschaftsWoche-lehden vertailussa kun mittareina olivat mm. tuotannon laatu sekä kyky uusiin innovaatioihin.

1-48 / 327

327 tuotetta

1-48 / 327

327 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.