Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Sessak - Trendikkäitä sisustusvalaisimia kauniiseen kotiin

Sessak on porvoolainen vuonna 1984 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut upeiden valaisimien ja valonlähteiden tarjoamiseen asiakkailleen jo yli 30 vuoden ajan. Asiakaskuntaan kuuluvat niin arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat kuin yksityiset laatua, kestävyyttä ja muotoilua arvostavat kuluttajat. Sessakin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, tarjoten huippuluokan muotoilua ja korkeaa laatua kilpailukykyiseen hintaan.

Erityisen monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kodin sisustusvalaisimet mukaan lukien kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet sekä lattiavalaisimet. Valikoiman täydentävät upeat kylpyhuonevalaisimet. Sessakin ainutlaatuinen ja trendikäs tuotevalikoima tarjoaakin joko yksittäisen valaisimen tai valaisinkokonaisuuden yksilöllisimpiinkin makumieltymyksiin. Yhdessä Netraudan ripeän toimituksen kanssa haluttu tuote tai tuotteet ovat noudettavissa omasta Postistasi mahdollisimman pian.

Menestyksen taustalla huippusuunnittelua

Yrityksen tuotevalikoima päivittyy säännöllisesti valaisinuutuuksilla. Sessak tukee suomalaista muotoilua ja työtä tarjoten useita ainutlaatuisia designvalaisimia. Yhteistyössä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa onkin syntynyt mielenkiintoisia ja menestyneitä valaisimia. Esimerkiksi Laura Väreen sekä Jenni Inkeroisen suunnittelemia valaisimia löytyy nykyään sekä julkisista että yksityisistä tiloista. Kotimaisten suunnittelijoiden luoma moderni ja ennakkoluuloton muotokieli valaisimia suunniteltaessa vastaa vaativampaankin makuun.

Mallistosta löytyy esimerkiksi metallista ja betonisia valmistettuja valaisimia, joiden muotojen inspiraationa on usein inspiroiva ja kaunis suomalainen luonto. Kestävien materiaalien ja ajattoman muotoilun ansiosta valaisimet ovat ekologisia ja helposti sijoitettavissa erityylisiin tiloihin.

Kaikkien valaisimien muotoilun taustalla on jokin selkeä idea, joten jokainen tuotteen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ennen tuotantoon päätymistä. On valinta sitten mikä tahansa Sessakin valaisin tai valaisinkokonaisuus, on lopputulos aina onnistunut, ajaton ja todellinen katseenvangitsija tilassaan.

1-48 / 363

363 tuotetta

1-48 / 363

363 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.