Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Kaskipuu – Kaski-ovet sadoista vaihtoehdoista

Kaskipuu Oy on Suomessa 1970-luvun lopulla perustettu ovitehdas, joka edustaa Kasken suvun osaamista jo toisessa polvessa. Tarina sai alkunsa, kun kunnon ulko-ovia ei tuntunut löytyvän mistään ja saatavana ei ollut lainkaan jämeriä suomalaisiin sääolosuhteisiin sopivia vaihtoehtoja. Kaskipuun ulko-ovet tunnetaan korkealuokkaisesta laadusta ja jykevästä rakenteesta. Kaskipuu on myös ovimuotoilun edelläkävijä. Se tarkoittaa, että joka kotiin löytyy taatusti silmää hivelevä vaihtoehto.

Kattava ovivalikoima sisältää ulko-ovien lisäksi terassiovet, mökkiovet, varaston ovet, autotallinovet sekä saunanovet kirkkaalla lasilla ja paneloituina.

Kaskipuun tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä ja Haapajärvellä, joissa valmistuvat sekä puuovet että hdf-levypintaiset maalatut ulko-ovet haastaviinkin säihin. Laadussa ja muotoilussa näkyvät korkea ammattitaito sekä pitkä kokemus. Kasken ulko-ovet ovat käsite, tae tinkimättömästä laadusta. Kaski tiedostaa, että ulko-ovi on kaiken lisäksi kuin käyntikortti. Tyylikäs ja ajatuksella valittu ovi vetää katseet hyvällä tavalla puoleensa ja istuu osaksi kodin kaunista ulkonäköä.

Kaskipuu on myös Suomen johtava energiatehokkaiden Thermo-ovien valmistaja. Thermo-ovia on valmistettu vuodesta 2005 lähtien, jolloin ensimmäinen poikkeuksellisen hyvin lämpöä eristävä Thermo-ovi asennettiin Oulun asuntomessukohteeseen. Thermo-ovien lämmönläpäisyn kertova U-arvo on 0,6 – 0,75 ja ovilevy on 86 m paksu. Se tarkoittaa, että Thermo-ovi on n. 30% vakio-ovia paksumpi ja se eristää lämpöä 25-40% vakio ulko-ovia tehokkaammin.

Kaskipuun oville myönnetään 12 vuoden takuu suorana pysymiselle. Kolminkertainen selektiivilasitus lasiovellisissa malleissa pitää osaltaan kylmän ulkopuolella ja näyttää kauniilta. Karmit ovat liimapuurakenteen vuoksi lujia ja alumiiniprofiloitu kynnysrakenne on eittämättä markkinoiden paras. M21 tai korkeammissa ovissa on myös neljä säädettävää Abloyn murtosuojasaranaa tuomassa lisäturvaa. Myös ovitiivisteet viimeistelevät osaltaan parhaan mahdollisen eristyksen kylmän varalle.

1-48 / 333

333 tuotetta

1-48 / 333

333 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.