Flymo - helppoutta pihatöihin

Flymo ruohonleikkurit ovat korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä. Tilaa oma ilmatyynyruohonleikkuri suoraan netrauta.fi sivustolta ja saat uutta keveyttä ja sujuvuutta pihatöihin. Ruohonleikkuun ei tarvitse olla hikistä raatamista. Kun apunasi on oikeat ja toimivat välineet, työnteko helpottuu kertaheitolla. Kaikki Flymo -laitteet ovat valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja ne kestävät vuosikausia ahkeraakin nurmikonleikkuuta. Valitse itsellesi sopiva koko ja ominaisuudet. Flymo -leikkureihin voit tutustua ruohonleikkurit sivulla. Valitse juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivin leikkuri ja tee pihatöistä lasten leikkiä muutamalla hiiren klikkauksella.

Flymo - keveyttä nurmikonleikkuuseen

Pienet mutta todella tehokkaat Flymo -ilmatyynyleikkurit, kuten Turbo Lite 350 muodostavat ilmapatjan leikkurin alle. Ilmapatjan avulla leikkuria on helppo ja kevyt ohjata myös hankalissa, pienissä paikoissa. Kevyt ja pienenkokoinen ilmatyynyleikkuri on kätevä ja helppo varastoida esimerkiksi autotallin seinälle käytön jälkeen. Tutustu eri leikkureihin ja niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Netrauta.fi toimittaa leikkurin suoraan kotipihallesi tai valitsemaasi kohteeseen luotettavasti ja ilahduttavan nopeasti. Monipuolinen ja taatusti käyttäjäystävällinen Flymo -ruohonleikkuri on jo tuhansien suomalaisten puutarhureiden ehdoton valinta. Tule mukaan tyytyväiseen ja iloiseen joukkoomme ja tilaa oma Flymo -leikkurisi heti netrauta.fi sivustolta! Tämän helpommaksi se ei enää tule.

Flymo - helppoutta pihatöihin

Kevyet ja tehokkaat Flymo ilmatyynyleikkurit ovat tehokkaita sen sähkömoottorin ansiosta. Leikkuri on ehdoton apulainen puutarhassa, koska leikkuutarkkuus on erinomainen ja kevyt leikkuri toimii mainiosti hankalissa paikoissa tuhoamatta kukkia ja säästettävää kasvustoa. Kätevä ilmapatjaleikkuri tuo sinulle täysin uudenlaista sujuvuutta ja keveyttä pihanhoitoon, nurmikonleikkuuseen ja puutarhanhoitoon. Flymo antaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet pihanhoitoon olematta raskas lompakolle. Tutustu valikoimaan netrauta.fi sivustolla jo tänään ja valitse uusi, tyylikäs Flymo -leikkurisi helpottamaan jokaista pihamaalla vietettyä päivää.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18