Cent – edullisesti netistä

Cent syntyi intohimosta ja ammattitaidosta puunjalostukseen. Silloinen perheyritys perustettiin Pohjois-Pohjanmaan Kalajoelle yli 30 vuotta sitten. Nykyisin Cent on vakiinnuttanut asemansa puulla sisustamisen edelläkävijänä ja kuuluu Suomen laadukkaimpiin kodin viimeistelytuotteiden valmistajiin.

Laaja valikoima sisustamisen ja rakentamisen tuotteita

Erilaisilla listoilla ja paneeleilla luot näppärästi huolitellun ilmeen kohteeseen kuin kohteeseen. Cent on pettämätön valinta, kun remontoit kotisi eri tiloja. Valikoimasta löytyy myös saunaan sopivia, lämpökäsiteltyjä materiaaleja. Tämä tuotemerkki panostaa tyyliin ja käyttömukavuuteen. Tuotteet on myös helppo asentaa paikoilleen. Sisustuspaneelilla luot siistin ja puhdaslinjaisen tunnelman moneen tilaan. Erilaisilla listoilla puolestaan saat viimeistellyn vaikutelman ja loppusilauksen projektillesi. Valitse suomalainen tuote ja nauti sen hyvästä laadusta vuosien ajan!

Vastuullisesti kotimainen

Luonnon kunnioittaminen on meille sydämen asia. Varmistamme minimaalisen ympäristökuormituksen hyödyntämällä moderneja tuotantotapoja ja hävikin hyödyntämistä. Kaikki tuotannostamme tuleva puu sivutuote menee lämmitysenergiaksi.

Pääraaka-aineemme, eli suomalainen puu, tulee aina kestävästi hoidetuista metsistä. Kaikki raaka-aineemme ovat PEFC -sertifioituja. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytämme ainoastaan vesiohenteisia käsittelyaineita.

Tuotteemme valmistetaan Kalajoen tehtaallamme, suomalaisesta puusta, suomalaisella ammattitaidolla. Cent onkin ylpeä Avainlipun kantaja.

SUPERSUOSITTU Dyyni-tuoteperhe kasvoi trendikkäällä Lämpö-Dyynillä - Tutustu tästä!

Cent Dyyni

Viiden tähden tuotteita!

Cent

Sisustuspaneeli Cent Dyyni, 15x90x2700mm, EM, mänty

Hyvä laatu, helppo asentaa ja kun laudat olivat saaneet oikean sävyn, seinästä tuli upea! Näytti niin hyvältä, että tilattiin lisää toiseen seinään.
- Seinähullu

Cent

Jalkalista Cent 12x42x3050mm, MDF, harmaa tammi

Jalkalistat sopivat erinomaisesti vaaleanharmaan lattian kanssa ja antavat sisustukselle viimeistellyn ilmeen.
- Tradaz

Cent

Kattopaneeli Cent, 10x150x2600 STP, päätypontattu valkovahattu

Tosi hyvännäköinen kattopaneeli puunsyykuviolla, suht edullinen ja helppo asentaa. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
- Elena M

Cent

Parkettilista/kattolista Cent, 18x42x3300mm, mänty, valkoinen

Kotinikkarille helposti asennettava kattolista, suosittelen.
- juha65789

1-100 / 276

276 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 276

276 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16