Norscan

Norscan säilytystuotteet edullisesti

Tarvitsetko näppärää säilytystilaa vaatteille, kengille tai muille kodin tarvikkeille? Norscan on innovatiivinen koreihin perustuva säilytysjärjestelmä, jota voidaan helposti muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Netraudasta löydät kaikki tarpeelliset osat, kuten erikokoiset säilytyskorit, koritelineet ja vaatetangot, huippuedulliseen hintaan. Tilaa nyt ja laita kotisi järjestykseen!

Norscan Roller – valmiit irralliset korit ja korijärjestelmät kaappiin

Norscan Roller on Virossa kehitetty, osista koostuva korijärjestelmä, josta voidaan helposti koota omaan kotiin ja tarpeeseen sopiva hyllykokonaisuus. Mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi vaatehuone, varasto tai kellaritilat. Koritelineet ulosvedettävillä lankakoreilla voidaan sijoittaa myös vaatekaapin sisään ja näin optimoida tilankäyttöä entisestään. Tulet huomaamaan, että tavaroiden säilytys onnistuu leikiten myös pienessä tilassa! Mikä tekee Norscan-systeemistä niin poikkeuksellisen, on konseptin tuoma joustavuus: osat ovat kevytrakenteisia mutta kestäviä, ja niitä on helppo yhdistellä, vaihdella tai täydentää aina tarpeen mukaan. Ulosvedettävien lankakorien lisäksi sarja pitää sisällään käteviä lisäosia, kuten vaatetankoja, kenkätelineitä tai vaatteiden ripustimia. Näin saat hyödynnettyä pienenkin säilytystilan viimeistä senttiä myöten, ja vaatteesi pysyvät varmasti siistinä. Mikä parasta, avoimen rakenteen ansiosta näet kertaheitolla, mikä on missäkin, eikä aikaa kulu tavaroiden etsimiseen.

Norscan Roller Wall System – seinälle tuleva säilytysjärjestelmä

Norscan Roller Wall System on seinään kiinnitettävä korijärjestelmä, joka tarjoaa useita käyttömukavuutta lisääviä toimintoja. Virolaismerkin rullakiskoissa on näppärä pysäytys, jotta korit eivät pääse vahingossakaan putoamaan hyllystä niitä ulos vedettäessä. Sen lisäksi Norscanin säilytyskorit kestävät kevyestä rakenteestaan huolimatta suurempiakin painoja, ja telineillä on peräti 30 vuoden takuu. Onko sinulla jo mielikuva siitä, millaisen säilytysjärjestelmän haluat rakentaa? Tarkistathan tilausta tehdessä vielä tarkkaan yksittäisten tuotteiden mitat. Tämä on tärkeää, sillä säilytysjärjestelmien osien tulee olla samanlevyiset ja -syvyiset, jotta yhteensopivuus on taattu ja syntyy varmasti toimiva hyllykokonaisuus. Nyt sinun ei tarvitse kuin poimia haluamasi osat ostoskoriin ja laittaa tilaus matkaan. Netraudasta saat Norscan-tuotteet edulliseen hintaan ja kätevällä toimituksella suoraan kotiovelle!

Laskeva

85 Nimike(ttä)

Laskeva

85 Nimike(ttä)