Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Harju - Laadukkaat sähkötarvikkeet

Kauppahuone Harju tunnetaan turvallisista ja testatuista HARJU-sähkötuotteistaan jo yli 40 vuoden ajan. Monipuolinen HARJU-valikoima kattaa mm. kodin valaisimet ulos ja sisätiloihin, laadukkaat valonheittimet ja työmaavalaisimet, lämmittimet ja tuulettimet, sekä sähkö- ja lvi-tarvikkeet rakentamiseen ja remontointiin.

Laaja sisä- ja ulkovalaisimien valikoima

HARJU-valaisinvalikoimasta löytyy energiatehokkaat ratkaisut yleisvalaistuksen haasteisiin kaikkiin kodin tiloihin. Helposti asennettavat LED-paneelit ovat tyylikäs valinta mm. eteistiloihin ja keittiöön. Moderni ja pelkistetty tyyli kestää aikaa ja katseita. HARJUn LED-paneeleita on saatavissa eri kokoisina ja muotoisina, joten voita valita juuri omaan kotiisi sopivat valaisimet.

Ulkovalaisimien valikoimassa HARJU tarjoaa niin perinteiseen kuin moderniininkin makuun sopivat seinä- ja pylväsvalaisimet. Valkoinen, musta ja teräs ovat suosituimmat ulkovalaisimissa käytettyjen materiaalien värit ja nämä värit on hyvin edustettuna myös HARJUN tuotteissa. Lisää valoa autotalliin, käsityötiloihin, remontteihin ja rakennustyömaille tarjoaa HARJU-valonheittimet. Valitse sopiva helposti siirreltävistä, ladattavista valonheittimistä tai pistotulpallisista ja kiinteeseen asennukseenkin soveltuvista tuotteista.

Asiantunteva kumppani Pirkanmaalta

Kauppahuone Harju Oy:llä on pitkä kokemus maahantuonnista ja tukkukaupasta. Tamperelainen, vuonna 1979 perustettu yritys omaa vahvan asiantuntemuksen teknisen alan tuotteista sekä niiden maahantuonnista, ja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa saadakseen jo laajaa tuotevalikoimaa monipuolistettua kuluttajien tarpeita vastaavaksi. HARJUn arvot, vastuullisuus, luotettavuus ja tahto uudistua, näkyvät asiakkaille luotettavana palveluna sekä turvallisina ja laadukkaina tuotteina. Kauppahuone Harju kuuluu Suomen Asiakastieto Oy:n luokituksen korkeimpaan AAA-luokkaan. Yritys on saanut siitä tunnustuksena Suomen Vahvimmat sertifikaatin.

Kauppahuone Harju on myös Einhell akku- ja sähkötyökalujen ja puutarhalaitteiden sekä Cellfast-kastelutarvikkeiden ja puutarhatyökalujen virallinen maahantuoja ja tukkumyyjä Suomessa.

1-48 / 155

155 tuotetta

1-48 / 155

155 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.