Juhannuskampanjat voimassa enää:

Floor Experts

Floor Experts on puulattioita ja vinyylilattioita valmistava yritys, jonka monipuolisia tuotteita voit nyt tilata suoraan netrauta.fi nettikaupasta. Floor Experts -lattiat ovat erittäin helposti asennettavissa ja ne kestävät vuosikausia myös ahkerassa käytössä. Kauniit ja trendikkäät tyylit antavat valinnanvaraa myös valikoivalle sisustajalle ja löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivimman vaihtoehdon netirauta. fi sivuilta. Valitse aitoja puulattioita muistuttava vinyylilattia, joka on kestävä ja tyylikäs. Floor Experts tarjoaa tuotteet, jotka ovat erittäin suosittuja lukuisissa eri maissa ja ne ovat löytäneet tiensä myös tuhansien suomalaisten kotien lattioille. Tutustu vinyylilattiavalikoimaan ja löydä oma suosikkisi nopeasti ja vaivatta.

Floor Experts - kestävyyttä lattioille

Olet sitten rakentamassa uutta lattiaa tai remontoimassa vanhaa, Floor Experts tarjoaa kattavan ja laajan valikoiman laadukkaitta puu- ja vinyylilattioita jokaisen makuun. Esimerkiksi netraudasta tilattavat Akustiq ja Winclic -lattiat ovat erittäin suosittuja lattioita, jotka ovat myös nopea ja helppo asentaa. Kauniit männystä tai tammesta valmistetut lattiat ovat valmistettu kestämään ja ne tarjoavat oivan tavan sisustaa koti tai julkiset tilat halutuilla väreillä ja materiaaleilla. Aidolta puulta näyttävä lattia hohkaa kaunista kiiltoa ja antaa sisätiloille arvokkuuden tuntua ja näyttävyyttä. Vinyylilattioilla on myös mainio ja kiitelty hintalaatusuhde.

Floor Experts - suomalaista muotoilua

Floor Experts lattiat ovat suosittu tapa sisustaa kotiin ja muihin sisätiloihin ajatonta tyyliä ja kauneutta. Selkeät pinnat ja puun muotoilu tuovat lattialle kestävyyden lisäksi esteettisyyttä ja eleganttia ilmettä. Erityisesti suomalaiseen kotiin sopivat puulattiat, tai aidon puulattian näköiset vinyylilattiat ovat helppo ja nopea asentaa ja siksi ne sopivat erityisesti oman kotinsa remontoijille. Floor Experts lattiat ovat myös suosittuja ammattilaisten keskuudessa. Mitä tahansa olet rakentamassa, tai remontoimassa, tutustu Floor Expertsin lattiavalikoimaan netrauta.fi sivustolla ennen lattian asentamista. Floor Experts tekee siitä helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Tilaa uusi lattiasi jo tänään.

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.