Esta

Hollantilainen merkki ESTA tunnetaan laajasta ja trendikkäästä tapettivalikoimastaan. Monipuolisten kuvioiden lisäksi ESTAhome-mallisto pitää sisällään laadukkaita digitaalipainettuja valokuvatapetteja, jotka kiidättävät sinut hetkessä vaikkapa kaukaiselle unelmarannalle. Netraudasta saat brändin parhaat palat kätevällä toimituksella ja huippuedulliseen hintaan. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan ja tilaa oma ESTA-tapettisi netistä vielä tänään!

Trendikäs ESTA-tapetti tuo väriä arkeen

Suositut ESTAhome-malliston tapetit valmistetaan Saksan ja Alankomaiden välisen rajan lähellä sijaitsevassa tehtaassa. Yritys panostaa tuotannossaan niin tuotteiden korkeaan laatuun kuin ekologisuuteen. Kokeneet suunnittelijat puolestaan pitävät huolen siitä, että ESTAn tyyli pysyy aina ajan tasalla (tai askeleen edellä muita!). ESTAn tapettivalikoiman vahvuus piileekin ennen kaikkea sen monipuolisuudessa. Tarjolla on useita erilaisia mallistoja, kuten supertrendikäs Boho Chic, meriaiheinen Regatta Crew Surf Edition tai vintage-henkinen Vintage Rules! -mallisto. Etsitkö seinällesi hillittyä mutta yksilöllistä ratkaisua? Yksivärinen tapetti farkkukangasta muistuttavalla kuosilla sopii yhteen monen tyylin kanssa ja on loistava vaihtoehto seinän maalaamiselle. Vai haluatko piristää tilaa hauskalla kuviolla? Miten olisi upouusi tapetti raidoilla tai tähtikuviolla? Suositko sittenkin kirjavaa kukkakuosia? ESTAhome-valikoiman maailma on värikäs ja yllätyksellinen, joten löydät helposti omaan kotiisi sopivan tuotteen!

Tilaa upeat ESTAhome-malliston tapetit kätevästi Netraudasta

ESTAn paneelitapeteilla asunnon ilmeen saa päivitettyä helposti ja vaivattomasti uuteen uskoon. Paneelitapetti on tavallista tapettia hieman leveämpi, ja non-wowen laatu takaa helpon kiinnityksen. Laadukkaan digitalprint-valokuvatapetin suurin vahvuus piilee kuitenkin erinomaisessa kuvanlaadussa ja aitoudessa. Meri- ja luontoaiheiset maisemat aktivoivat mielikuvituksen ja lennättävät sinut keskelle maailman kauneimpia lomakohteita. Tee arjestasi nyt hieman värikkäämpää ja tilaa näyttävä ESTA-tapetti Netraudasta!

1-48 / 856

856 tuotetta

1-48 / 856

856 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.