Duravit – Nauti kylpyhuoneestasi!

Useista sisustuslehdistäkin tuttu Juhani Niemi perusti putkiliikkeen vuonna 1972, mistä lähtien ennakkoluuloton yritys on luonut osaltaan korkeatasoista kylpyhuonekulttuuria Suomeen. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritys on keskittynyt ensisijaisesti laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden maahantuontiin edustaen korkealaatuisia saksalaisia tuotteita – Duravitin saniteettiposliinia ja kylpyhuonekalusteita.

Saksalaisen Duravitin juuret ulottuvat jopa 1800-luvulle saakka, jolloin keskityttiin aluksi hienoposliinin valmistukseen. Vuosien edetessä merkki on tullut tunnetuksi tyylikkäistä ja kestävistä kylpyhuonetuotteista sekä monista alan innovaatioista. Elämän kauniit hetket kuluvat aivan liian nopeasti ohitse. Siksi Duravit haluaa tarjota paikan, jossa tuntuu kuin olisi pienellä rentouttavalla lomalla – kylpyhuoneen, jossa voi rentoutua, piristyä tai vain tuntea olonsa hyväksi. Duravit ymmärtää kylpyhuoneen merkityksen osana viihtyisää ja toimivaa kotia. Kaikki tuotteet valmistetaan parhaista materiaaleista ja suunnitellaan miellyttämään käyttäjäänsä vuosien, jopa vuosikymmenten ajan.

Duravitin kattavaan tuotemallistoon kuuluvat niin pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet kuin WC-istuimetkin. Kylpyhuonekalustevalikoima kattaa allaskaapit, pelikaapit ja peilit. Myös Duravitin valkoinen posliininen pesuallas on ajaton valinta toimivaan kylpyhuoneeseen. Mallisto sisältää erikokoisia altaita niin pyöreämmällä kuin kulmikkaammalla muotoilulla.

WC-istuimen valinnasta on tehty helppoa, sillä saatavana on lattiaan asennettavat WC-istuimet, seinälle asennettavat WC-istuimet sekä kätevät ja kattavat seinä-WC-paketit. Duravitin seinä-WC:n asennuselementti kiinnitetään seinän taakse, joten kylpyhuone saa täysin uuden – yksinkertaisen ja tasaisen ilmeen. Näkyviin jää ainoastaan seinään kiinnitettävä WC-istuin ja painike huuhteluun. Duravit tarjoaa lisäksi WC-istuimen kannet, joko pehmeällä SoftClose-sulkeutumismekanismilla tai ilman.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-49 / 49

49 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-49 / 49

49 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18