Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Tulikivi – Luonnonmukaista tyyliä kotiisi

Tulikivi on pörssinoteerattu perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvia tuotteita ovat mm. erilaisista kivimateriaaleista valmistetut kiukaat, sisustuslaatat, pihakivet ja –laatat sekä koristekiuaskivet. Tulikivi on myös maailman merkittävin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja ja yritys panostaa sisustuksellisesti upeisiin tuotteisiin, energiatehokkuuteen sekä asiakkaidensa hyvinvointiin.

Esimerkiksi mosaiikkilaattoja on saatavana jokaiseen makumieltymykseen. Vaikkapa Jokimosaisiikissa yhdistyvät marmori, kalkkikivi ja graniitti. Kivet tuovat mieleen kesäisen rannan ja niitä voidaan käyttää sekä lattiaan että seinään. Niistä syntyy myös näyttävä koristepolku kylpyhuoneeseen. Kannattaa huomioida, että myös vuolukivestä, kvartsista tai marmorista valmistettujen mosaiikkilaattojen avulla on mahdollista tehdä näyttäviä sisustuskokonaisuuksia kodin kaikkiin tiloihin. Esimerkiksi marmori on materiaalina kestävä ja helppohoitoinen tuoden hohdokkuutta esimerkiksi kylpyhuoneen tasoihin tai eteisauloihin. Marmorin pehmeät ja luonnollisen lämpimät sävyt istuvat vaivatta osaksi sisustusta ja valittavana on erilailla kuvioituja marmorilaattoja.

Mosaiikin lisäksi Tulikivellä on huikea valikoima upeita luonnonkivilaattoja. Luonnonkivi sisustaa koko kodin, se on aito ja ajaton materiaali sekä aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen ratkaisu. Koska luonnonkivi kestää aikaa, se tekee siitä myös kodin arvoa nostavan valinnan. Kivi on myös paloturvallinen ja kestävä materiaali kaikkien muiden lyömättömien ominaisuuksien lisäksi.

Myös pihakiviä on saatavana laaja-alaisesti aina liuskekivistä ja antiikkikivistä perinteisempiin malleihin saakka.

Tulikiven kiukaat tarjoavat uuden ajan saunanautintoja - miellyttävän löylynautinnon kerta toisensa jälkeen. Kiukaat ovat sekä iloja silmälle että toiminnallisuudeltaan mutkattomia. Valittavana on joko puulämmitteinen tai sähkölämmitteinen kiuas saunan koosta ja toivotusta lämmitysmuodosta riippuen. Kiukaat ovat modernisti muotoillut ja yhdessä innovatiivisten elektroniikkaratkaisujen kanssa ne takaavat nautinnon kaikille aisteille ja tekevät saunasta saumattoman osan kodin sisustusta. Sähkökiukaita voidaan jopa etäohjata erillisen ohjauskeskuksen avulla. Tulikiven jatkuvalämmitteiset kiukaat nostavat käyttömukavuuden uudelle tasolle.

1-100 / 160

160 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 160

160 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18