Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Tulikivi – Luonnonmukaista tyyliä kotiisi

Tulikivi on Suomen suurin kivenjalostaja, jonka valikoimaan kuuluvia tuotteita ovat mm. erilaisista kivimateriaaleista valmistetut kiukaat ja laatat. Tulikivi on myös maailman merkittävin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja ja yritys panostaa sisustuksellisesti upeisiin tuotteisiin, energiatehokkuuteen sekä asiakkaidensa hyvinvointiin.

Luonnonkivilaatat kestävät katseita ja aikaa

Tulikiven laatat tuovat mielleyhtymän luontoon ja niitä voidaan käyttää sekä lattiaan että seinään. Eri kivimateriaaleja yhdistämällä on mahdollista tehdä upeita sisustuskokonaisuuksia kodin kaikkiin tiloihin. Vuolukivestä, kvartsista tai marmorista valmistetuista mosaiikkilaatoista syntyy vaikka näyttävä koristepolku kylpyhuoneeseen.

Tulikivellä on laaja valikoima upeita vuolukivilaattoja. Vuolukivi sisustaa koko kodin, se on aito ja ajaton materiaali sekä aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen ratkaisu kodin pintoihin. Koska luonnonkivi kestää aikaa, se tekee siitä myös kodin arvoa nostavan valinnan. Kivi on myös paloturvallinen ja kestävä materiaali kaikkien muiden lyömättömien ominaisuuksien lisäksi. Marmori on materiaalina kestävä ja helppohoitoinen tuoden hohdokkuutta esimerkiksi kylpyhuoneen tasoihin tai eteisauloihin. Tulikiven marmorilaattojen pehmeät ja luonnollisen lämpimät sävyt istuvat vaivatta osaksi sisustusta.

Tulikiven design-kiukaat laatutietoisen saunaan

Tulikivi-kiukaat tarjoavat uuden ajan saunanautintoja - miellyttävän löylynautinnon kerta toisensa jälkeen. Kiukaat ovat sekä iloja silmälle että toiminnallisuudeltaan mutkattomia. Valittavana on joko puu- tai sähkölämmitteinen kiuas saunan koosta ja toivotusta lämmitysmuodosta riippuen. Kiukaat ovat modernisti muotoiltuja ja yhdessä innovatiivisten elektroniikkaratkaisujen kanssa ne takaavat nautinnon kaikille aisteille ja tekevät saunasta saumattoman osan kodin sisustusta.

1-48 / 162

162 tuotetta

1-48 / 162

162 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.