Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Helo – Nautinnolliset löylyt maailman suurimmalta saunavalmistajalta

Helo on laadukkaiden ja innovatiivisten sauna- ja höyrykylpyalan tuotteiden valmistaja ja markkinoija. Helo Group Ltd on maailman suurin sauna-alan yritys ja sen juuret juontavat aina vuoteen 1919 saakka. Vuonna 1949 valmistui ensimmäinen versio sähkökiukaasta ja vuonna 1960 yrityksen nimeksi vakiintui Helo. Helo on saavuttanut nykyisen asemansa jatkuvan kehitystyön, asiakkaiden tarpeiden kunnioittamisen sekä yritysostojen seurauksena. Helon tuotteet ovat suosittuja maailmanlaajuisesti, niitä viedäänkin yli 80 maahan.

Saunomisen ikivanhat perinteet yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan tekevät Helon tuotteista ylivertaisia. Kattavaan valikoimaan kuuluvat pehmeät tai sopivan kipakat löylyt tarjoavat kiukaat - niin sähkökiukaat kuin puukiukaat. Mallistoa täydentävät terveysvaikutteiset infrapunasaunat.

Esimerkiksi legendaarinen Saunatonttu on huippumuotoilija Ristomatti Ratian ja Helon yhteistyössä kehitetty kiuas. Patentoidut ratkaisut ja upea eurooppalainen muotoilu tekevät Saunatontusta klassikon, ellei jopa maailman parhaan kiukaan! Saunatontussa on noin 100 kg kivimäärä, joka säilyttää lämmön moitteetta hyvin eristetyssä kiukaassa. Tuloksena on täydellisen pehmeät ja kosteat löylyt. Myös Saunatontun asentaminen on helppoa, sillä pienten suojaetäisyyksien ansiosta saunan sisustus voidaan suunnitella joustavasti.

Yksi Helon jatkuvalämmitteisisistä kiukaista on Helo Rondo. Se on pyöreä kiuas, jonka patentoitu kansi on täysin kääntyvä. Tämä tuo lisämahdollisuuksia saunan suunnitteluun ja lisäksi kiukaan kivien todellista lämpötilaa voidaan säätää ja näin valita minkälaiset löylyt halutaan. Helo Taika taas tuo nimensä mukaan saunaelämykseen mukaan ripauksen taikaa. Upeat ja erottuvat kiukaat tuottavat miellyttävät löylyt ja sen lisäksi tuovat osaltaan näyttävyyttä.

Helon kiukaille annetaan 24 kuukauden takuu. Takuu on voimassa yksityisessä käytössä oleville tuotteille, jotka on ostettu ja otetaan käyttöön Suomessa tai Ruotsissa.

1-48 / 82

82 tuotetta

1-48 / 82

82 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.