Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Harma

Harma valmistaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä kylpyhuonetuotteita, jotka ovat löytäneet tiensä jo tuhansien suomalaisten koteihin ja suihkutiloihin. Harman suihkukalusteet, hanat ja suihkut sekä poreammeet sopivat kotisi kylpyhuoneeseen, oletpa sitten remontoimassa vanhaa kylpyhuonetta tai rakentamassa uutta.

Harma - modernia tyyliä kylpyhuoneeseen

Harman tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja kylpyhuonekalusteita. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Harma tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen tuotteilleen. Harma on tunnistettu tuotemerkki, jonka tuotteet ovat valmistettu kestämään kovassakin käytössä. Tutustu esimerkiksi tehokkaisiin ja monipuolisiin poreammeisiin, jotka tarjoavat rentouttavia ja helliviä kylpyhetkiä vaikka vuosikausiksi. Harma tekee sen kaiken mahdolliseksi ja antaa sinulle myös vaihtoehdot, joista et osannut edes unelmoida.

Harma - suomalaisen suihkutiloihin

Harma kylpyhuonetuotteilla tuot ajatonta tyyliä ja täysin uudenlaista toimivuutta suihkutiloille. Kaikki Harman tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja ne kestävät vuosikausia rankkaakin käyttöä. Löydä laaja valikoima suihkuhanoja, käsisuihkuja, suihkutermostaatteja, keittiöhanoja ja muita tarpeellisia tarvikkeita netrauta.fi sivuston valikoimasta. Kaikki tuotteet ovat erittäin helppo ja edullinen tapa antaa kodille uutta ilmettä ja eleganttia sisustustyyliä. Netrauta lähettää kaikki uudet kylpyhuonetuotteet ja muut hankkimasi tuotteet kätevästi ja luotettavasti suoraan kotiovesi kynnykselle. Tämän helpommaksi sisustaminen, remontointi ja rakentaminen ei enää tule. Luo uutta tai remontoi vanhaa Harman kauniilla ja suosituilla tuotteilla. Tutustu laajaan valikoimaan jo tänään ja luo hetkessä unelmiesi koti Harman upeilla tuotteilla.

1-48 / 83

83 tuotetta

1-48 / 83

83 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.