Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Gyproc

Kestävää rakentamista - Gyproc on kotimainen merkki, joka pitää pintansa

Gyprocin laadukkaat kipsilevyt soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen ja valikoimassa on tuotteita myös niihin kohteisiin, joissa seinän pitää olla erityisen vahvarakenteinen, ripustusluja, kosteuden- tai palonkestävä. Kipsilevy on kevyt ja helppo työstää, mutta siitä huolimatta se on rakennusmateriaalina luja ja sen ominaisuuksiin kuuluu myös hyvät äänen- ja paloneristysominaisuudet. Kaikki Gyproc-levyt ovat myös täysin kierrätettäviä ja siten erinomainen valinta ympäristön näkökulmasta. Levyjen ylijäämäpaloja ja purkukohteiden kipsijaetta voidaan siis käyttää uusien kipsilevyjen valmistukseen. Uuden Gyproc-levyn valmistuksessa massaan voidaan lisätä noin viidesosa kierrätettyä kipsiä, eikä se heikennä levyn ominaisuuksia. Näin voimme merkittävissä määrin säästää luonnonvaroja ja edistää elinkaariajattelussa tuotteen kokonaishallintaa.

Gyproc on ollut suomalaisen rakennuskulttuurin suunnannäyttäjä ja uudistaja jo useiden vuosikymmenten ajan. Varmasti tästä syystä Gyproc-levystä onkin muodostunut synonyymi kipsilevylle. Tänä päivänä Gyproc on osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, mutta suuri osa Gyproc-levyistä valmistetaan silti Suomessa Kirkkonummen tehtaalla.

Gyproc on kestävä - myös vertailussa!


Gyproc kipsilevyt

Rakentaessasi lattioita, kattoja ja seiniä, on ehdottomasti syytä tutustua Gyprocin kipsilevyihin ja tarvikkeisiin. Gyprocin kipsilevyt ovat luja ja turvallinen valinta. Niitä myös löytyy laaja valikoima erilaisiin kohteisiin. Kulutukselle alttiisiin kohteisiin sopii erikoiskovat kipsilevyt ja kosteisiin tiloihin soveltuvat märkätilalevyt. Gyprocin valikoimasta löydät tuotteet myös lattiaan sekä palonsuojausta tai tuulensuojausta vaativiin rakenteisiin.


Gyproc rangat

Gyprocin valikoimasta saat myös kiskot ja rangat monenlaisiin väliseinien ja alakattojen rakennusprojekteihin. Teräksisten rankojen etuina ovat lujuus, keveys, mittatarkkuus, elämättömyys sekä helppo asentaminen.


Gyproc tarvikkeet

Gyproc-tarvikkeiden valikoimasta saat kaikki tarvittavat tuotteet Gyproc-levyjen asentamiseen: teipit, ruuvit, tarkastusluukut, laastit ja tasoitteet, saumanauhat ja myös ulkokulmanauhan, jolla vahvistat kätevästi sisäseinien ulkokulmia.

Gyproc-kipsilevyt toimitetaan lavoittain, ja toimituskustannusten optimoimiseksi kannattaa tehdä kerralla isompi tilaus. Rahtikustannukset voit laskea näppärästi tuotteen sivuilta löytyvällä laskurilla postinumerosi perusteella. Kuljettaja toimittaa kaupunkialueella tuotteet asiakkaan osoitteeseen yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa.

1-48 / 159

159 tuotetta

1-48 / 159

159 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.