Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Wilfa - Kaikki kodin pienkoneet

Wilfa on kodin pienkoneisiin erikoistunut norjalainen yritys, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1948 saakka. Vielä 60 vuoden jälkeenkin yritys kehittää jatkuvasti uusia ja entistä parempia tuotteita markkinoille. Wilfa on synonyymi korkealle laadulle ja turvalliselle käytölle. Laitteet ovat lisäksi kauniita katsoa edustaen pohjoismaista tyylikästä muotoilua. Laadukas tuotevalikoima kattaa mm. kahvinkeittimet, tehosekoittimet sekä vedenkeittimet.

Wilfa ylittää odotukset

Yritys kehittää tuotteita, joiden yksityiskohdat ja käyttöominaisuudet on suunniteltu ihmisten arkea ajatellen. Jokaisen Wilfa-tuotteen on tarkoitus tehdä jokapäivisistä hetkistä sujuvampia ja nautinnollisempia. Wilfa visiona on odotusten ylittäminen. Turvallisuus on yksi yrityksen perusarvoista ja kestävyys osaltaan palvelee kestävää kulutusta.

Varustele keittiösi vastaamaan tarpeitasi

Wilfa tunnetaan laadukkaista kahvinkeittimistään. Tyylikkäät ja hiljaiset kahvinkeittimet varmistaa täydellisen kahvinautinnon. Vesi lämpenee optimaaliseen keittolämpötilaan vain muutamissa sekunneissa. Vesi valuu suodattimeen laajalla pinta-alalla ja sekoitinkannen kautta valmis kahvi putoaa pannuun. Kahvi valmistuu nopeasti ja pysyy lämpimänä 40 minuutin ajan. Automaattinen tippalukko lisää käyttömukavuutta entisestään. Pitkä takuu sekä European Coffee Brewing Centren hyväksyntä takaavat niin laitteen moitteettoman toimivuuden kuin kahvin erinomaisen maun.

1-48 / 121

121 tuotetta

1-48 / 121

121 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.