Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

PP-Tuote - Metallista valmistetut laatutuotteet joka kotiin

PP-Tuote on kotimainen yritys, jolla on yli 20 vuoden vankka kokemus metallialalta. Toimintaideana on suunnitella ja valmistaa laadukkaita metallituotteita, jotka kestävät niin käyttöä kuin aikaa. Osalla yrityksen kehittämistä tuotteista on hyödyllisyysmallisuoja ja tuotekehityksen eteen tehdäänkin jatkuvaa työtä. Valikoima kattaa erilaiset pihatarvikkeet kuten polkupyörätelineet sekä huippulaadukkaat postilaatikot. PP-Tuotteen takkavälineet erottuvat positiivisesti edukseen ja malliston täydentävät vielä tuiki tarpeelliset poistumistikkaat sekä lattiakaivonkannet.

Kestävää tyyliä ja järjestelmällisyyttä

Käytännölliset ja täysin säänkestävät PATE-postilaatikot valmistetaan pinnoitetusta sinkitystä teräksestä. Tiiviit saumat takaavat postin pysymisen kuivana ja jämäkkä kansi pysyy suljettuna kovassakin tuulessa. Jos tarvetta on välillä postin lyhytaikaiseen varastointiin, on sopiva vaihtoehto Maxi-PATE-postilaatikko. PP-Tuotteen postilaatikot sopivat hyvin myös taloyhtiöille.

Positiivisella tavalla erottuvat Wixu-pyörätelineet valmistetaan kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Sisäpuolelle on asennettu tuet, joten teline on tukeva ja kestävä. Se voidaan myös kiinnittää maahan ja tarvittaessa varastoida pystyasennossa. PP-Tuotteen pyörätelinettä on saatavana kahdelle ja kolmelle pyörälle, mutta telineitä voidaan myös yhdistää toisiinsa.

Toimivampaan takkahuoneeseen

PP-Tuotteen takkasetit ovat moderneja versioita perinteisistä takkavälinesarjoista. Huolitellun ilmeen varmistaa se, että takkavälineet jäävät telineen taakse piiloon. Kekseliään muotoilunsa ansiosta takkasetti myös pysyy liikuteltaessa tasapainossa. Lattiat säilyvät puhtaina, sillä variseva tuhka jää telineen pohjalle. Käytännölliset puunkantotelineet taas valmistetaan säänkestävästä merialumiinista. Teline on kevyt kantaa ja pohjalevyn laidat estävät roskia putoamasta lattialle. PP-Tuotteen tyylikkäät puutelineet on tehty pulverimaalatusta alumiinista. Polttopuut kuivuvat ilmavassa telineessä ja pyörillä varustettua telinettä on helppo liikutella.

Turvalliset hätäpoistumistikkaat

Aukaistavat tikkaat tarjoavat turvallisen vaihtoehdon hätäpoistumistikkaiksi. Askelmissa on liukastumista estävä urakuvio ja koska tikkaat voidaan avata vain ylhäältä, ei asiattomat kiipeilijät pääse nousemaan alhaaltapäin. Tikkaista voidaan koota sopivanmittaiset joka kohteeseen eripituisista perus- ja jatko-osista. PP-Tuotteen tikkaat ovat lisäksi julkisivussa lähes huomaamattomat kotelomaisen rakenteensa ansiosta.

Voit tutustua PP-Tuotteen valikoimaan myös valmistajan sivuilla.

1-48 / 173

173 tuotetta

1-48 / 173

173 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.