Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Rej Design - Pyyhekuivaimia jokaiseen kotiin

Suomalaisen Rej Designin historia ulottuu aina vuoteen 1946 saakka, jolloin yritys perustettiin Helsingin Hernesaaressa. Rej Design oli jo 1950-luvulla alansa uranuurtaja Suomen markkinoilla valmistaen alkutaipaleella kuparista työstettyjä vesitoimisia kuivauspattereita. Nykyään yritys tunnetaan laadukkaista ja kestävistä pyyhekuivaimista.

Vuosikymmenten kehityksen ja muutosten jälkeenkin kaikki Rej Designin valmistamat sähkötoimiset sekä vesikiertoiset pyyhekuivaimet valmistetaan edelleen Suomessa tiukimpien laatustandardien mukaisesti vieläpä käsityönä. Pyyhekuivaimien materiaalina käytetään kuparia, joka käsitellään joko valkoiseksi tai pinnoitetaan kromilla. Jatkuvan tuotekehitystyön ja tinkimättömän laadun vuoksi Rej Design Oy on markkinajohtaja alallaan Suomessa. Pyyhekuivaimen ansiosta tarjolla on aina lämmin ja pehmeä pyyhe tuoden mukavuuden uudelle tasolle. Lisäksi pyyhekuivain toimii kylpyhuoneen lisälämmönlähteenä ja vie tilasta ylimääräisen kosteuden pois.

Käytännöllisyyden lisäksi Rej Designin pyyhekuivaimet ovat muotoilultaan kauniita istuen vaivatta osaksi tyylikästä sisustusta. Aina tarpeellista ripustustilaakin tulee oleellisesti lisää. Rej Designin pyyhekuivaimet ovat siis yhdistelmä perinteistä käsityötä sekä modernia ulkonäköä, kiitos teollisten muotoilijoiden kanssa tehdyn jatkuvan yhteistyön. Asennuksen helppouden takaa osaltaan useat vaihtoehdot, joten sopiva ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen löytyy taatusti. Rej Designin pyyhekuivaimet voidaan asentaa siis joko käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmään. Lisäksi valikoimasta löytyy kattava valikoima sähköllä toimivia laitteita.

Kaikissa Rej Designin sähkötoimisissa pyyhekuivaimissa on kätevä pistotulppaliitäntä ja liitäntäjohdon pituus on riittoisa 1,3 metriä. Valtuutetun sähköurakoitsijan avulla kuivain voidaan asentaa kiinteäksi, jolloin johto jää kokonaan piiloon. Pyyhekuivaimen kätisyys päätetään tilattaessa, jonka mukaan myös virtakytkimen paikka määräytyy. Pyyhekuivaimet ovat ehdottoman turvallisia käytössä roiskevesitiiviyden ja kaksoiseristyksen ansiosta, erillistä maadoitusta ei tarvita. Mikä mukavinta, myös energiaa kuluu vähän, vain 35-75 W mallikohtaisesti. Koska tuotteet ovat ylivertaisen laadukkaita, niille luvataan viiden vuoden takuu, joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet.

1-48 / 81

81 tuotetta

1-48 / 81

81 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.