Jordan - Laadukkaat suuhygieniatuotteet

Jordan tunnetaan Pohjoismaiden johtavana hammasharjavalmistajana. Perinteisten hammasharjojen lisäksi Jordan tekee nyt yhteistyötä Wilfan kanssa lanseeraten kattavan sarjan sähköhammasharjoja kehittyneellä SoftClean-teknologialla. Tämä ainutlaatuinen teknologia yhdessä harjaspään erilaisten harjojen kanssa takaa tehokkaan, silti ehdottoman hellävaraisen puhdistuksen. Harjaspäässä on kolme aluetta (keski-, ylä- ja alaosa), jotka on suunniteltu harjaamaan hampaan eri osia tehokkaasti.

Jordanin ainutlaatuinen SoftClean-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten sekä pienemmän harjauspään ainutlaatuiseen yhdistelmään. Harjauspäiden kolme puhdistusvyöhykettä varmistavat, että hampaita varten löytyy juuri oikea harjaspään koko. Näin plakki saadaan pois myös hampaiden välistä ja muista ahtaista paikoista.

Turhat johtovyyhdit kylpyhuoneessa ovat historiaa, sillä Jordanin sähköhammasharjan mukana toimitetaan fiksu ja tyylikäs laturi sekä USB-johto, joka voidaan helposti poistaa lataamisen päätyttyä. Siksi sähköhammasharja voidaan jättää samalla tavalla esille kuin käsikäyttöisetkin hammasharjat. Kiitos USB-johdon, sähköhammasharja voidaan ladata myös iPhonen, kannettavan tietokoneen tai muun latauslaitteen avulla.

Jo Jordanin edullisin Clean-sähköhammasharja puhdistaa hampaat moitteettoman puhtaiksi, hellävaraisen huolellisesti. Hammasharjaan kuuluva NiMH-akku tarjoaa jopa kaksi viikkoa käyttöaikaa 18 tunnin latauksella. Jotta muistaisit harjata hampaita suositellut kaksi minuuttia, sisäänrakennettu ajastin ilmoittaa kun aika on täynnä. Kun harja tarvitsee ladata uudelleen, merkkivalo ilmoittaa siitä.

Pirteät värivaihtoehdot siivittävät Jordan Clean Fresh-mallisarjaa. Litium-akku toimii täydellä latauksella jopa neljä viikkoa ja se voidaan ladata myös USB-liitännän kautta. Noin viikon käyttöaika saadaan vain 20 minuutin pikalatauksella. Puhdistusohjelmia on kaksi, sekä hellävarainen että tavallinen. Hammasharja myös muistaa viimeksi käytetyn asetuksen käynnistyen automaattisesti samassa tilassa. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Jordan Premium-sarjan sähköhammasharjan mukana tulee kätevä matkakotelo USB-latauksella. Puhdistusohjelmista voidaan valita joko hellävarainen, tavallinen tai kiillotus. Nerokas painosensori ilmoittaa jos ikeniä painetaan liian kovaa.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18