Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Napoleon

Kesäaikaan upeat Napoleon-grillit valloittavat suomalaiset takapihat, terassit ja parvekkeet! Monipuoliseen mallistoon kuuluu mm. käteviä pöytä- ja retkigrillejä, perinteisiä hiiligrillejä ja luksuskategorian kaasugrillejä kaikilla mukavuuksilla. Tarjolla on myös runsaasti laadukkaita grillivarusteita ja lisäosia, jotka helpottavat grillin äärellä työskentelyä. Tilaa nyt omasi Netraudasta ja hae grillimestarin titteli kotiin!

Napoleon-kaasugrilli maukkaiden grilliruokien valmistukseen

Napoleon on Pohjois-Amerikan suurin yksityisomistuksessa oleva, tulisijoja ja grillejä valmistava yritys. Merkin grillivalikoima on erityisen laaja ja tarjoaa laadukkaita ratkaisuja sekä hiili- että kaasugrillin ystäville. Napoleonin kaasugrillejä löytyy useassa eri kokoluokassa. Helposti liikuteltava ja kompakti TravelQ-sarjan retkigrilli tarjoaa pienestä koostaan huolimatta täydenveroisen grillauskokemuksen. Se on kätevä retkillä ja matkustaessa, mutta myös erinomainen valinta, jos grillaat vain satunnaisesti. Keskisuurissa kaasugrilleissä puolestaan on runsaasti fiksuja lisäominaisuuksia, jotka mahdollistavat ruoan paistamisen, keittämisen ja grillaamisen. Taitettavat sivupöydät toimivat näppäränä työskentely- ja laskutasona. Eroja löytyy mm. polttimoiden määrässä sekä grillien ja lämpöritilöiden koossa. Napoleonin suurimmat kaasugrillit saavat himogrillaajan sydämen lyömään nopeammin, sillä jykevissä grilleissä on kaikkea, mistä innokas kotikokki haaveilee: ekstrasuuri grillauspinta, huipputehokas SIZZLE ZONE -poltin, vetolaatikot ja integroitu jää-/marinointiastia. Mikäli etsit todellista mestaritason tuotetta, voit valita ammattikäyttöön kehitetyn Prestige-malliston grillin. Sen avulla voit valmistaa samanaikaisesti monenlaisia ruokia aina perinteisistä makkaroista gourmettason pihveihin. Nerokkaan teknologian ansiosta lopputulos on taatusti maistuva ja mehukas. Onko oma suosikkimalli jo löytynyt? Tilaa nyt netissä ja hyödy houkuttelevista tarjouksistamme!

Upeat Napolen-grillit monenlaiseen makuun saat Netraudasta

Perinteinen Napoleon-hiiligrilli on edelleenkin monen grillaajaan ensimmäinen valinta, sillä hiilestähän se kaikki alkoi. Napoleonin pallogrillit vastaavat erinomaisesti vannoutuneen hiiligrillaajan perustarpeisiin. Optimaalisen grillauskorkeuden lisäksi niissä on tuulensuojana toimiva kupu, lämpömittari, ilmansäätöventtiili ja lämmönjakaja. Vaunullinen malli on erityisen mukava käytössä ja mahdollistaa tarvittaessa myös grillin helpon siirtelyn. Vai kaipaatko uusia ja eksoottisia makuja? Napoleon-malliston savustimessa yhdistyvät kolme ruoanlaittotapaa: perinteinen savustus, höyrysavustus ja hiiligrillaus. Tilaa nyt upeat Napoleon-grillit Netraudan laajasta valikoimasta. Nopean palvelun ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa!

  • 1

Nimike(ttä)

1 tuotetta

  • 1

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.