Kesäloma-ale voimassa enää:

Schönberg – 21. vuosisata kylpyhuoneeseen

Schönberg on yksi Euroopan menestyneimmistä kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Runsaaseen valikoimaan kuuluu laadukkaita ja moderneja design-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Valittavana on erilaisia hanoja ja suihkuja, tyylikkäitä kylpyammeita ja porealtaita sekä upeita pesualtaita unohtamatta suihkukalusteita. Kaikki Schönbergin tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja niille on myönnetty ISO 9001-sertifikaatti.

Schönbergin Stein&Wasser-kiviammeissa on virtaviivainen ja moderni muotoilu. Ne on valmistettu uudesta komposiittikivestä, joka on yksi suosituimmista kylpyhuonemateriaaleista tänä päivänä. Ylivoimaisen kestävyyden vuoksi Schönberg antaa kaikille komposiittikivestä valmistetuille kylpyammeilleen viiden vuoden takuun. Komposiittikivi on kuin luonnonkiveä, mutta siinä on lisäksi erilaisia hartseja sekä akryyliä. Kestävyyden lisäksi nämä kylpyammeet ovat helppohoitoisia. Valikoimassa on useita näppäränkokoisia komposiittikivestä valmistettuja ammeita, jotka sopivat tyyliltään monenlaisiin tiloihin. Malliston vapaasti seisovien kylpyammeiden lisäksi Schönberg tarjoaa myös idyllisen tassuammeen.

Hankkimalla Schönbergin porealtaan saa samalla elämyksen. Poreiden teho voidaan valita, joten porekylpy on juuri halutunlainen ja aina nautinnollinen. Jos toiveissa on toisenlainen rentoutus, löytyy valikoimasta höyrysauna. Se on lämmin muutamassa minuutissa vain parilla napin painalluksella! Schönberg tarjoaa lisäksi erilaisia hanoja aina ammehanoista suihkuhanoihin ja suihkusetteihin saakka. Moderni krominen suihkuhana viimeistelee kylpyhuoneen ja siihen on saatavana monenlaisia suihkupäitä, kuten sadesuihkupää.

Suihkukaapit ovat valmiita tuotteita, jotka voidaan helposti asentaa kylpyhuoneeseen ilman erityisiä valmisteluja. Schönbergin nykyaikaisten suihkukaappien varustukseen kuuluvat mm. hyllyköt, kattosuihkut sekä selkää hierovat suihkut. Myös Schönbergin suihkunurkat ovat helppoja asentaa ja ne ovat muotoilultaan minimalistisen tyylikkäitä.

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.