Sun Sauna -tuotteet nopeasti nettikaupasta

Kotimaisen perheyrityksen Sun Sauna Oy:n tuotteita on nyt saatavilla myös netrauta.fi verkkokaupasta. Voit uudistaa oman saunasi ilmeen helposti kertaheitolla uusimalla saunapaneelit ja vaihtamalla suorat lauteesi uusiin saunan lauteisiin. Valikoimastamme löydät myös saunajakkarat ja kiuassuojat, joilla viimeistelet saunasi ilmeen ja turvallisuuden.

Sun Saunan laadukkaat saunan lauteet helposti ja nopeasti

Netrauta.fi:stä voit tilata Sun Sauna Dura -malliston laudepaketin kotisaunaasi. Dura on lämpökäsitellystä männystä valmistettu suora laudepaketti, jonka kestävyys on uimahalleistakin tuttua. Nämä muotonsa pitävät, lahonkestävät ja myrkyttömät saunan lauteet on helppo lyhentää vaadittuun mittaan asennuksen yhteydessä. Sun Sauna Log -malliston suorilla saunan lauteilla luot halutessasi savusaunan tunnelman vaikka kaupunkisaunaasi. Lauteiden materiaalina on tuttu kuusi ja ne toimitetaan vakiona mustaksi sävytettynä. Voit tilata laudepaketin myös käsittelemättömänä ja viimeistellä ne haluamallasi tavalla itse. Leveästä massiivilankusta valmistettu Sun Sauna Log -laudepaketti muuttaa saunan ilmeen moderniksi aina mittojesi mukaan. Uudistetun saunan suunnittelu on helppoa, kun tilauksen yhteydessä sinun tarvitsee ilmoittaa vain saunasi leveys!

Saunapaneelit saunasi uudistukseen verkkokaupasta

Sun Saunan saunapaneelit on nyt helppo tilata netrauta.fi verkkokaupasta ja päivittää kotisaunasi tai mökkisaunasi seinät ja katto viimeisen päälle. Valikoimassa on moderniin saunaan sopivat leveämmät saunapaneelit terävällä pontilla, normaalia kapeammat paneelit, joilla saat viivamaista ilmettä sekä pehmeämmän tunnelman tuovat perinteisemmät saunapaneelit pyöristetyllä pontilla. Paneelien materiaaleina ovat tervaleppä, lämpökäsitelty tervaleppä sekä kaikkein leveimmissä saunapaneeleissa lämpökäsitelty magnolia. Tervaleppäisissä paneeleissa on maltillinen syykuvio, joka tekee saunaasi rauhallisen kokonaisilmeen. Magnolia on oiva materiaali saunaan, jossa huomio saa nimenomaan kiinnittyä saunan paneeleihin. Vahva syykuvio yhdistettynä leveään lautaan terävällä pontilla antaa saunallesi upean lopputuloksen.

Sun Sauna saunajakkara ja kiukaan suojakaide turvalliseen saunaan

Yhä useammin muistetaan huolehtia saunan suunnittelussa myös saunan turvallisuudesta ja siksi saunaan onkin hyvä hankkia kiukaan suojakaide ja lauteille nousua varten tukeva saunajakkara. Kiukaan suojakaide lisää turvallisuuden lisäksi myös käyttömukavuutta, kun voit tukea jalkasi kaiteeseen saunassa rentoutuessasi. Lauteille nousua varten kannattaa saunaan hankkia Sun Saunan saunajakkara, joka on tukevaa tekoa ja jonka jaloissa on säätötassut. Säädettävä jakkara on helppo tasapainottaa kylpyhuoneen tai saunan lattiakaatojen mukaan. Saunasta nauttiminen onnistuu parhaiten, kun kiinnität huomiota myös pieniin asioihin.

Sun Sauna ylpeästi kotimainen

Sun Saunan tuotteissa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus. Perheyritys lupaa saunasi sisustamiseen aina laadukkaimmat tuotteet omien Jyväskylässä toimivan tehtaan puuseppiensä valmistamina. Netrauta.fi:stä ostat helposti nopealla toimituksella Sun Saunan suorat saunanlauteet, joissa Log-mallit toimitetaan mittojesi mukaan ja Dura-mallit voit lyhentää asennuksen yhteydessä sopivaksi. Sun Saunan lauteissa hinta kohtaa laadun ja kotiin toimitus tekee tilaamisesta helppoa ja vaivatonta. Osta Sun Saunan saunanlauteet, saunapaneelit ja muut tuotteet nyt!

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18