Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Lappiporras – Kaunis katsella, kestävä astella

Lappiporras on 1990-luvun alussa perustettu perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa kodin sisustukseen täydellisesti sopivia näyttäviä ja turvallisia puuportaita. Sen lisäksi Lappiportaat valmistetaan kaikkien rakentamiselle asetettujen ohjeistusten mukaisesti. Lappiporras onkin nykyään yksi Suomen merkittävimmistä ja samalla myös tunnetuimmista porrasvalmistajista. Kemin tehtaalta lähtee vuosittain puuportaat tuhansiin koteihin niin Suomeen kuin ulkomaille.

Porrasvalikoima kattaa sekä portaat asuintaloon että vapaa-ajan asunnolle. Lisäksi valikoimaa täydentävät parviportaat sekä monenlaiset kaidevaihtoehdot. Laadukkaat portaat on saatavana mittatarkkoina ratkaisuina tilaan kuin tilaan ja ammattitaitoiset Netraudan myyjät auttavat mielellään valitsemaan sopivan kokonaisuuden useista kymmenistä eri vaihtoehdoista.

Lappiportaalla ymmärretään, että portaan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat turvallisuus ja käytännöllisyys. Tämän lisäksi portailta vaaditaan kaunista ulkonäköä sekä yksilöllisyyttä. Kaikki Lappiportaat valmistetaan korkealuokkaisista puumateriaaleista. Suomalaisten kestosuosikit mänty ja koivu ovat saaneet rinnalleen tammen ja saarnin, jotka luovat sisustukseen osaltaan modernia tunnelmaa. Lappiportaat petsataan, lakataan tai maalataan valkoisiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laatua parannetaan jatkuvasti ja tästä kertoo osaltaan myös tuotteille myönnetty sertifikaatti.

Lappiporras on ammattitaidolla valmistettu valinta, joka kestää elämää. Tuotteesta riippuen portaan nousujen määrä sekä askelman etenemä ja portaan kiertosuunta valitaan pääsääntöisesti tilausta tehdessä. Lappiportaat on kehitetty vastaamaan haastavimpienkin rakennuskohteiden tarpeisiin. Vanha sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty sopii Lappiportaiden valintaan mainiosti. Asiakkaina onkin sekä Suomen johtavat talo- ja hirsitehtaat ja rakennusliikkeet että laadun, toimivuuden ja kestävyyden nimeen vannovat yksityisasiakkaat.

Menestyksen myötä konekantaa on kehitetty entisestään, joten asiakas saa huippulaadukkaat portaat aina viimeisintä tietotaitoa ja tekniikkaa hyväksi käyttäen. Lappiportaat suunnitellaan vastaamaan jokaisen kodin yksilöllisiin tarpeisiin. Lappiporras tarjoaa perusmalliston, jonka pohjalta portaat valmistetaan mittojen yms. toiveiden mukaisesti – lopputuloksena elämää kestävä ratkaisu.

1-49 / 49

49 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-49 / 49

49 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16