Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Lappiporras – Kaunis katsella, kestävä astella

Lappiporras on 1990-luvun alussa perustettu perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa kodin sisustukseen täydellisesti sopivia näyttäviä ja turvallisia puuportaita. Lappiportaat valmistetaan aina kaikkien rakentamiselle asetettujen ohjeistusten mukaisesti. Yritys onkin yksi Suomen merkittävimmistä ja samalla myös tunnetuimmista porrasvalmistajista. Kemin tehtaalta lähtee vuosittain puuportaat tuhansiin koteihin niin Suomeen kuin ulkomaille.

Porrasvalikoima kattaa portaat asuintaloihin sekä vapaa-ajan asunnoille. Lisäksi valikoimaa täydentää mm. parviportaat. Laadukkaat portaat on tilattavissa suoraan verkkokaupasta mallikohtaisesti mittatarkkoina ratkaisuina tilaan kuin tilaan. Tuotteesta riippuen portaan nousujen määrä sekä askelman etenemä ja portaan kiertosuunta valitaan pääsääntöisesti tilausta tehdessä.

Lappiportaat suunnitellaan vastaamaan jokaisen kodin yksilöllisiin tarpeisiin ja tämän vuoksi tarjoamme myös Lappiportaan mittatilausportaat, jotka valmistetaan yksilöllisesti kohteen ja asiakkaan toiveet ja vaatimukset huomioiden. Netraudan myyntipalvelu tai Showroom-henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sopivan kokonaisuuden useista kymmenistä eri vaihtoehdoista.

Lappiportaalla ymmärretään, että portaan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat turvallisuus ja käytännöllisyys. Tämän lisäksi portailta vaaditaan kaunista ulkonäköä sekä yksilöllisyyttä. Kaikki Lappiportaat valmistetaan korkealuokkaisista puumateriaaleista. Suomalaisten kestosuosikit mänty ja koivu ovat saaneet rinnalleen tammen ja saarnin, jotka luovat sisustukseen osaltaan modernia tunnelmaa. Lappiportaat petsataan, lakataan tai maalataan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lappiporras on ammattitaidolla valmistettu valinta, joka kestää elämää. Lappiportaat on kehitetty vastaamaan haastavimpienkin rakennuskohteiden tarpeisiin. Vanha sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty sopii Lappiportaiden valintaan mainiosti. Asiakkaina onkin sekä Suomen johtavat talo- ja hirsitehtaat ja rakennusliikkeet että laadun, toimivuuden ja kestävyyden nimeen vannovat yksityisasiakkaat.

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.