Midmade – Ullakkoportaat ja seinäluukut vaativiin ympäristöihin

Ruotsalainen Midmade valmistaa laadukkaita ullakkoportaita ja seinäluukkuja yli 30 vuoden kokemuksella ja se on ollut jo pitkään alan johtava valmistaja. Seinäluukut ovat tarpeellisia paikoissa, joissa kunnon eristys on tarpeen. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi talon yläpohja tai 1 ½-kerroksisen talon yläkerrassa sijaitsevat sivuseinät. Lisäksi voidaan hankkia erilaisia lisävarusteita ja –tarvikkeita, jotka tuovat tarpeellisia lisäominaisuuksia sekä mahdollisuuden löytää sopiva ratkaisu vaikkapa normaalia ahtaampiin tai korkeampiin tiloihin. Midmade käyttää tuotteissaan päämateriaalina kuusta, alumiinia ja polystyreeniä.

Midmade-tuotteet sopivat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin tai vaikkapa tuotantolaitoksiin. Midmaden ullakkoportaat sekä seinäluukut ovat oikea valinta kun halutaan parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä sekä pienin mahdollinen energiavuoto. Ne ovat helppoja asentaa ja kattavasta mallistosta löytyy sopiva ratkaisu jokaiselle. Tuotteiden luja laatu on omaa luokkaansa ja ne kestävätkin sukupolvelta toiselle. Kaikki tuotteet valmistetaan Pohjois-Ruotsissa laatusertifioidussa tehtaassa. Seinäluukuissa on 60-70 mm paksu vuorivillainen eriste. äsittelemättömästä puusta valmistetut tai valkoiseksi maalatut luukut voidaan asentaa joko vasen- tai oikeakätiseksi ja mukana toimitetaan nelikulma-avain. Seinäluukut painavat mallista riippuen noin 12-17 kg.

Hankkimalla Midmade-ullakkoportaat ullakko saadaan hyötykäyttöön ja säilytystiloihin päästään helposti ja turvallisesti. Portaat eivät vie lainkaan tilaa silloin kun niitä ei tarvita, sillä ne taittuvat piiloon luukun sisään. Asennusvalmiit portaat voidaan säätää sopivan mittaisiksi huonekorkeuden mukaan. Mallistosta löytyy esimerkiksi sopivat portaat enintään 2,7 metrin korkuiseen huoneeseen. Jousitettu kattoluukku on valmistettu lakkaamattomasta havupuusta ja siinä on 60 mm paksuinen vuorivillaeriste ja tiivistävä pitkäsalpalukitus. Portaiden paino on vain 26 kg.

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18