Speedheater System – Nopeaan ja tehokkaaseen maalinpoistoon

Ruotsissa suunniteltu ja valmistettu mullistava Speedheater System tunnetaan ainutlaatuisesta ja patentoidusta puupinnoille soveltuvasta menetelmästä maalinpoistoon. Kun maalipinta lämmitetään oikealla tavalla, onnistuu maalinpoisto helposti, nopeasti sekä turvallisesti.

Speedheater-laitteessa on infrapunavastukset, jotka lämmittävät ja samalla pehmentävät maalit aina puuhun saakka ilman, että pinta vahingoittuu. Sen jälkeen pehmennyt maali voidaan vain kaapia pois. Ohjeita seuraten lämmityspinnan lämpötila ei nouse yli 200°C, joka tekee työvaiheesta huomattavasti turvallisempaa kuin vaikkapa perinteisellä yli tuplasti lämpiävällä kuumailmapuhaltimella. Ympäristölle ystävälliset Speedheater-tuotteet mahdollistavat puupinnan jatkokäsittelyn välittömästi maalinpoiston jälkeen, sillä pinta on sileä, puhdas ja kuiva.

Speedheaterin maalinpoistomenetelmä sopii sekä koti- että ammattikäyttöön. Sen avulla esimerkiksi ikkunoiden ja ovien kunnostus, veneiden lakan- ja maalinpoisto, kalusteiden entisöinti sekä kaikenkokoisten seinien maalinpoisto sisällä ja ulkotiloissa sujuu vaivatta. Yksi työläimmistä työvaiheista on jatkossa mukavaa ja ripeää. Myös rahaa säästyy, sillä poistamalla kuluneet ja halkeilleet maalikerrokset ja maalaamalla uudelleen ei tarvitse heittää pois tai vaihtaa kokonaan uuteen puupintaan – lopputulos on uudenveroinen siitä huolimatta.

Speedheaterin nivelvarsi vapauttaa molemmat kädet työntekoon, jolloin maalinpoisto tehostuu ja nopeutuu vielä entisestäänkin. Nivelvarsi valmistetaan kestäväksi teräksestä ja sen pinta on pulverimaalattu. Toimintasäde on enimmillään kolme metriä, joten ulottuvuutta riittää laajalle alueelle.

Kapeilla ja sopivan kevyillä Speedheater-maalinpoistolaitteilla ikkunoiden, kalusteiden, koristeleikkauksien sekä suurien pintojen maalinpoisto sujuu hämmästyttävän hyvin. Esimerkiksi ikkunoiden entisöinnissä ei tarvita jatkossa enää kittisahaa ja –jyrsintä lainkaan. Maalinpoistolaitteet kytketään yksivaiheisesti vaihtovirta maadoituksella ja tehoa riittää mukavat 1100 W. Speedheater-maalinpoistolaitteet toimitetaan vankassa säilytyslaatikossa käyttöohjeiden ja mallikohtaisten varusteiden kera. Speedheaterin tuotteet ovat hellävaraisia ja ystävällisiä alustalle, ympäristölle ja käyttäjälle itselleen. Samalla kun lämmitettävä maalipinta alkaa kuplia, alkaa työnilo kuplia työntekijässäkin!

1-6 / 6

6 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-6 / 6

6 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18