Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Purmo – Clever heating solutions

Purmo on maailman johtava teräslevyradiaattoreiden valmistaja, jonka tuotteita myydään ympäri maailmaa n. 2,5 miljoonaa kpl vuodessa. Purmo tunnetaan ensiluokkaisesta laadusta ja luotettavuudesta, ja onkin markkinajohtaja Skandinaviassa.

Laaja tuotevalikoima kattaa vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin sopivat patterit, pyyhekuivaimet sekä sähkölämmittimet.

Turvalliset ja tehokkaat Purmo-lämpöpatterit Netraudasta

Pitkän tuotekehittelyn ja ammattitaidon tuloksena tuotetut vesikiertoiset Purmo-lämpöpatterit ovat täydellinen ratkaisu suomalaiseen kotiin. Energiatehokas lämmönsäätely, taloudelliseen lämmönluovutukseen suunniteltu muotoilu sekä 10 vuoden takuu takaavat että kotisi pysyy kovimmillakin pakkasilla miellyttävän lämpimänä vuodesta toiseen. Pitkän käyttöiän varmistaa korkealuokkaiset raaka-aineet ja tiukat laatuvaatimukset.

Lämpöpatterit ovat usein näkyvällä paikalla kotona, jotta lämpö saadaan tehokkaasti hyödyksi. Tällöin on tärkeää, että patterit ovat osa sisustusta ja sopivat kodin tyyliin. Purmo-lämpöpatterit ovat ajattoman tyylikkäitä ja laadukkaat pinnat ovat helppo pitää puhtaina. Purmon valikoimista löytyy myös moderneja sisustusradiaattoreita, jotka istuvat moderninkin kodin sisustukseen ja kaikkiin tiloihin lämmitystehosta tinkimättä.
Tutustu tästä Purmon vinkkeihin kodin lämmittämiseen ja lämpöpattereilla sisustamiseen.

Energiatehokkaaseen lämmitykseen Purmon sähkölämmittimet

Purmon kasviöljytäytteisien sähkölämmittimien valikoimaan kuuluu siirrettävät Kaba-lämmittimet sekä pistotulpalliset sekä kiinteästi asennettavat Yali-lämmittimet. Tyylikkäät ja energiatehokkaat Yali-sähkölämmittimet luovuttavat luonnollista, pehmeää lämpöä hiljaisesti ja energiatehokkaasi ilman hajuja. Lämmittimet eivät haihduta ilman kosteutta, joten huoneilma pysyy sopivan kosteana. Nyt on myös saatavilla kätevä langaton etäkäyttöohjausjärjestelmä, jolla voi ohjata Purmon sähköistä lämmitysjärjestelmää.

Lempeää lämpöä myös kylpyhuoneeseen

Purmon valikoimiin kuuluu myös sähkö- ja vesitoimiset pyyhekuivaimet. Pyyhkeiden, kenkien, päällysvaatteiden ja pikkupyykin kuivaukseen soveltuvat, tyylikkäät pyyhekuivaimet ovat jokaisen kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ykkösvarustus. Saatavilla on eri kokoisia ja värisiä kuivaimia, kaikki luonnollisesti tunnettua Purmo-laatua.
Lue lisää Purmosta valmistajan omilta sivuilta.

Purmo Purmo Purmo

1-48 / 265

265 tuotetta

1-48 / 265

265 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.