Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Laserliner – Innovation In Tools

Laserliner tuotemerkki on osa PW-Groupin tuoteperhettä. PW-Group juuret ulottuvat vuoteen 1949, jolloin yhtiö perustettiin nimellä Mayer & Riem KG. Vuonna 1981 tapahtuneen nimenmuutoksen jälkeen yhtiö on toiminut nimellä Umarex. Tänä päivänä Umarex-konserniin kuuluu yhtiöitä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Mittalaitteet jokaiseen kohteeseen

Laserliner tarjoaa Euroopan laajimman mittalaitevalikoiman ja jatkuvaa tuotekehitystä asiakkaidensa parhaaksi. Tuotevalikoimassa löytyy mittalaitteita niin ammattilaisille kuin omatoimisen rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Laaja tuotevalikoima on vakuuttava näyttö yhtiön panostuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen, mikä takaa laitteille mainion hinta-laatusuhteen jokaiseen käyttötarkoitukseen. Laajasta valikoimasta löytyvät mm. ilman ja materiaalin kosteuden mittalaitteet, lämpötilan mittalaitteet, digitaaliset tarkastusjärjestelmät, sähköiset koestimet, kaltevuuden mittalaitteet, etäisyysmittarit, ammattikäytön linja- ja pyörivät laserit, rakentajan ja remontoijan linja- ja pyörivät laserit, automaattiset vaaituskoneet sekä kolmijalat, mittalatat ja kiinnittimet.

Helppokäyttöiset laitteet tärkeisiin työvaiheisiin

Tilan suunnitteluun ja sisustustöihin tarjolla on laitteita rakenteiden ja sisustuselementtien asennuksiin. Oikeat työkalut nopeuttavat linjauksia myös pitkillä etäisyyksillä. Vaativat rakennusalan ammattilaiset kuten myös vaativat tee-se-itse-taitajat löytävät runsaasta valikoimastamme erilaisiin käyttökohteisiin sopivat mittalaitteet niin remontteihin, uudisrakentamiseen kuin entisöintikohteisiin. Automaattisesti tasaavat lasermittalaitteet ovat helppokäyttöisiä ja useihin malleihin saat tarvittaessa lisävarusteena vastaanottimen, joka helpottaa työskentelyä pidemmillä etäisyyksillä.

Rakenteiden kosteussuojaus on tärkeä työvaihe. Kosteuden oikea-aikainen havaitseminen auttaa löytämään rakennuksen ja rakenteiden pitkäkestoiset suojaustarpeet ja reagoimaan niihin ajoissa. Laserliner-tuoteperheestä löytyvät tähän tarkoitukseen sekä ainetta rikkomattomat vaihtoehdot että tarkempaan mittaukseen tarvittavat laitteet. Ainetta rikkomattomassa materiaalin kosteusmittauksessa saadaan tulokset helposti ja nopeasti pintaa vahingoittamatta rakennusvaiheen aikana ja varsinkin sen jälkeen. Tämä tärkeä työvaihe tuo varmuutta asumiseen.

Laserliner hoitaa laitteiden takuuaikaiset korjaukset sekä muut huolto- ja korjaustoimet nopeasti ja joustavasti suomalaisen maahantuojaorganisaation toimesta. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

1-48 / 70

70 tuotetta

1-48 / 70

70 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.