Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

SkanHolz – Monipuolista piharakentamisen osaamista

SkanHolz valmistaa laadukkaita ja helposti koottavia puusta valmistettuja piharakennuksia. Tuotevalikoima on erityisen laaja kattaen kaikki pihaan tarvittavat rakennukset kuten vierasmajat, autotallit sekä varastot ja vajat. SkanHolzin puurakennukset valmistetaan Etelä-Virossa vaativien laatustandardien mukaisesti tuotantomäärän ollen vuodessa n. 20 000 rakennusta. Riippuen käyttötarpeesta, piharakennuksiin on valittavana eri seinävahvuuksia välillä 19-70 mm. Suurin osa SkanHolzin tuotannosta menee vientiin.

Yksi parhaista ominaisuuksista SkanHolzin piharakennuksissa on muunneltavuus – jokainen voi kehitellä itselleen parhaiten sopivan ratkaisun. Esimerkiksi majaan ilman kynnystä voidaan ajaa ruohonleikkuri tai puutarhatraktori suoraan sisälle. Kaikki SkanHolzin rakennukset ovat tukevia ja helppoja koota ilman ulkopuolista apua. Ovissa ja ikkunoissa on 3 mm lasitus sekä oikeat jakopuitteet. Osaan malleista on kuuluu tiivistetyt ovet ja ikkunat tuoden lisää säänkestävyyttä.

Esimerkiksi seinävahvuudeltaan 19 mm puutarhamaja on omiaan työkalujen varastointiin tai säilytystilaksi kotiin tai mökille. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa! Myös 28 mm vahvuista majaa voidaan käyttää säilytykseen, mutta se on suunniteltu myös vapaa-ajan viettoon. Lähes kaikkiin 28 mm vahvuisiin majoihin voidaan asentaa lisäksi katos tai terassi tuomaan lisätilaa oleskeluun.

45 mm vahvuisissa piharakennuksissa on hieman massiivisempi seinärakenne sekä laineikkaat ovet ja korkeammat ovet. Käyttömukavuutta tuovat ovissa ja ikkunoissa olevat ylös sekä sivulle avautuvat saranat. Valittavana on hillitympiä rakennuksia tai todellisia puutarhan katseen vangitsijoita.

Kun seinän vahvuus on 45 mm tai 70 mm, se tarkoittaa soveltuvuutta kesämökkikäyttöön. Näissä mökeissä on räystäät sekä eristetyt kaksinkertaiset ovet ja ikkunat. Myös lattia ja katto voidaan eristää, sillä tekniset valmiudet ovat olemassa. Nurkkauksissa on käytetty säänkestävää salvosta ja valikoimista löytyy ratkaisuja eri huonemäärillä. Mallikohtaisesti on saatavana mökkejä, joissa on täyspuiset portaat ja sisäovet sekä varasto ja makuuparvi.

1-48 / 99

99 tuotetta

1-48 / 99

99 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.