Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Stovemann – Laatua tekijältä

Stoveman valmistaa laadukkaita ja tilaansa moitteetta istuvia grillejä ja savustimia, puukiukaita, vesisäiliöitä sekä takkavälineitä kuten halkokoreja ja grillausritilöitä takkaan. Lisäksi valikoimaa täydentävät vankat ja mukavat koirankopit. Stovemanin Virossa valmistettavat tuotteet ovat vuosien kokemuksella valmistettua käsityötä, jotka sopivat niin kotiin kuin mökille. Ne on tehty kestämään kovaakin käyttöä, sen vuoksi niille voidaan myöntää kahden vuoden takuu.

Stoveman (uunintekijä) on saanut nimensä kauan sitten eläneen Paul-nimisen miehen mukaan. Hänen tavoitteensa oli tehdä työnsä niin hyvin ja laadukkaasti kuin mahdollista, jotta ihmisten kodit pysyvät lämpiminä eliniän. Tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita tuoden ympärilleen lämpöä.

Stoveman-puukiukaat ovat näyttäviä kokonaisuuksia, jotka kätkevät sisäänsä valtavan määrän kiviä. Siksi löylyt ovat kosteat ja happipitoiset kovassakin saunan lämmössä. Kiukaiden muotoilu ja upeat yksityiskohdat ovat kauniita katsella eivätkä jätä saunojaa kylmäksi. Kiuaskiviä mahtuu Mini-kiukaisiin 130 kg, Kulmikkaisiin 170 kg ja Pyöreisiin 150 kg. On tärkeää valita kiukaan koko löylytilan koon mukaan, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Kiukaiden ulkokuori on valmistettu 5 mm paksusta teräslevystä ja niiden lämmitykseen sopivat parhaiten n. 35-40 cm pituiset klapit. Stovemanin puulämmitteisille kiukaille on myönnetty CE-merkintä, koska ne ovat läpäisseet kaikki vaaditut tyyppitestit. Stovemann tarjoaa saunaelämyksen - hivelevää lämpöä, jollaista ei voi kokea missään muualla.

Stoveman-vedenlämmittimien avulla joesta, järvestä tai kaivosta otettava saunavesi voidaan lämmittää. Vedenlämmittimen asennus on helppoa, sillä se sijoitetaan suoraan kiukaan päälle. Lämmönvaihtimen avulla vettä voidaan lämmittää yhtä aikaa saunan lämmittämisen kanssa.

Grilleillä ja savustimilla mieleenpainuvan ja herkullisen ruoan valmistus käy käden käänteessä. Ulkogrillien lisäksi Stoveman valmistaa saslikkigrillejä ja savustusuuneja – niin kylmäsavu - kuin kuumasavuvaihtoehtoja.

Stoveman valmistaa nykyään myös turvallisia ja helppohoitoisia koirankoppeja, joissa vaativampikin Musti viihtyy. Koirankopin ulkopinnat on käsitelty puunsuojalla, joka suojelee puuta vuosien ajan.

  • 1

1-47 / 47

47 tuotetta

  • 1

1-47 / 47

47 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.