Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

IDO – Toteuta unelmiesi kylpyhuone

IDO on yli sata vuotta vanha suomalainen perinteikäs yritys, ajoilta jolloin vesijohtoverkkoja alettiin rakentaa Helsinkiin. IDO valmistaa laadukkaita ja suomalaiseen kotiin vaivatta istuvia pesualtaita sekä WC-istuimia.

Kotimaisen saniteettiposliinin valmistus aloitettiin Arabian kaupunginosassa pian astiaposliinin jälkeen ja Arabia-nimellä valmistetaan tänäkin päivänä monenlaisia posliinituotteita. Saniteettiposliinista tuli aikanaan niin suosittua, että Arabian tuotantotilat kävivät ahtaiksi. Vuonna 1969 rakennettiin uusi tuotantolaitos Tammisaareen ja nykyistä nimeä IDO Kylpyhuone Oy alettiin käyttää vuonna 1992. Yrityksen tehdas toimii edelleen Tammisaaren moderneissa tiloissa ja se on yksi edistyksellisimmistä tehtaista alallaan koko Euroopassa. Saniteettiposliinin valmistuksessa perusidea on pysynyt samana alusta lähtien: kaikkein kauneimmat ja ylivoimaisesti kestävimmät kylpyhuonetuotteet valmistetaan puhtaista luonnon raaka-aineista ensin valamalla, sitten polttamalla.

IIDO-pesuallasvalikoima on uskomattoman laaja. Mallisto on jaettu perinteisiin altaisiin, upotettaviin altaisiin, tasoaltaisiin sekä malja-altaisiin. Valikoimasta löytyy useita pesualtaita, jotka sopivat arjen apuriksi tarjoten kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Altaan tulee kestää kovaakin kulutusta ja oltava tukeva. Siksi IDO-pesualtaat ovatkin erityisen kestävää lasitettua posliinia.

WC-istuin voidaan valita joko seinään tai lattialle kiinnitettävänä mallina. IDO WC-istuimet ovat mukavia ja hygieenisiä käyttää, unohtamatta säästeliästä veden kulutusta ja helppoa puhtaanapitoa. Idon WC-istuimille on myönnetty Nordic Quality-merkintä, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun. Tarjolla on myös nopeaa ja tehokasta huoltoa ja vähintään 10 vuoden takuu varaosien saannille vielä mallin markkinoilta poistumisen jälkeenkin. Unelmien kylpyhuoneen rakennuksessa auttaa vaikkapa IDO Seven D -sarja. WC-istuimen tyylikkäät pystysuorat linjat ja Siflon-sisäpinnoite tekevät puhdistuksesta helpompaa. Kromatun painonapin avulla voidaan valita joko pieni tai iso huuhtelu. Käyttömukavuutta lisää painonapin alle integroitu Fresh-WC-raikastin.

IDO tarjoaa suomalaiseen kylpyhuoneeseen oman persoonallisen silauksensa, sillä kylpyhuone on koko perheen hyvinvoinnin keskus. IDO-kylpyhuoneet ovat toimivia ja kestävät aikaa sekä katseita.

1-48 / 255

255 tuotetta

1-48 / 255

255 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.