Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

Stala – Kestävät ja kauniit tiskipöydät ja postilaatikot

Stala on yli 40 vuotta sitten perustettu tiskipöytiä ja -altaita sekä postilaatikoita valmistava yritys, joka tunnettiin jo 70-luvulla lujasta ruostumattomasta teräksestä sekä mittojen mukaan tehdyistä pesupöydistä. Vuosikymmenten aikana Stalan osaaminen on vain vahvistunut samalla kun tiskipöydästä on muodostunut koko keittiön monitoimipiste, jonka ääressä pestään ja huuhdellaan sekä valutetaan ja pilkotaan. Stalan tuotteet valmistetaan Lahden tehtailla ja niitä toimitetaan sekä Suomeen että ympäri maailmaa.

Sittemmin Stala on yhdistänyt voimansa Slovenialaisen Alveuksen kanssa, joka Stalan tavoin valmistaa laadukkaita keittiötuotteita. Yhdessä vahvoina brändeinä Stala ja Alveus pystyvät tuottamaan entistä enemmän ja vieläkin parempaa kaikille erinomaisen hinta-laatusuhteen ystäville. Näiden kahden brändin synergia takaa sen, että löydät varmasti omaan tarpeeseesi ja tyyliisi sopivan altaan!

Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Toiminnan kulmakivinä ovat sujuva arki, yksilöllisyys ja materiaalien kestävyys. Stalan toimintaa on alusta lähtien ohjannut muotoilun merkitys. Stalan tuotteet ovat sekä käytännöllisiä ja toimivia käyttäjiä kunnioittaen. Stalan tasot kestävät kulutusta ja ovat helppoja pitää puhtaana. Asiakkaan toiveita on kuunneltu koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan. Esimerkiksi postilaatikon mukana toimitetaan ”Ei mainoksia”-magneetti ja varusteluun kuuluu lisäksi erityinen ”Sinulle on postia”-toiminto.

Stalan tuotevalikoimaan kuuluvat nykyäänkin monenlaiset pesupöydät ja –altaat. Altaita on saatavana mm. altapäin kiinnitettävinä 50 cm allaskaapille sekä huullosaltaita 60 cm allaskaapille ja 80 cm allaskaapille. Kodinhoitohuoneen tärkeyttä nykykodin päivittäisissä askareissa helpottavat selkeälinjaiset kodinhoito- ja seinäaltaat. Lisäksi valikoimasta löytyy kymmeniä upotettavia altaita – myös vain 30 cm allaskaapille sekä 40 cm allaskaapille.

Stala valmistaa näiden lisäksi laadukkaita metallisia postilaatikoita. Tilavat ja kestävät postilaatikot ovat lukollisia, mukana toimitetaan Abloyn avaimet. Postilaatikon hintaan sisältyy myös kaiverrettu nimikyltti, joten kaikki on hoidettu valmiiksi.

Erilaisia lisävarusteita, kuten leikkuulautoja, valutusastioita sekä lajitteluvaunuja on myös saatavilla runsaasti. Keittiöjätteet voidaan lajitella helposti työpisteen lähellä ja jätevaunu liukuu kevyesti ja pehmeästi, sillä kiskoissa on jarrutoiminto. Stalan tuotteet osaltaan arjesta helpompaa.

1-48 / 126

126 tuotetta

1-48 / 126

126 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.