Juhannuskampanjat voimassa enää:

Aarni – Edustavaan ensivaikutelmaan

Aarni-tuotemerkin laaja valikoima pitää sisällään pihakiviä ja -laattoja sekä tynnyrisaunoja, lauteita, pönttöuuneja ja laminaatteja. Tuotteet valmistetaan monien vuosien tinkimättömällä ammattitaidolla.

Aarni tarjoaa edullisia ja helppohoitoisia saunaratkaisuja sekä saunan lauteita jokaiseen suomalaiseen kotiin. Ne edustavat korkeinta laatua ja perinteistä puusepäntaitoa. Valikoimissa on laadukkaita laudepaketteja eri puumateriaaleista sekä yksittäisiä osia, kuten sisäkulmia, etulautoja sekä selkänojia, joiden avulla on helppo toteuttaa unelmien sauna edullisesti. Aarnin lauderatkaisut kunnioittavat perinteitä ja saunaan tulee viimeistelty ilme. Mukava lisä on Aarnin tervalepästä valmistetut jakkarat.

Upeat ja tunnelmalliset tynnyrisaunat valmistetaan lämpökäsitellystä puusta ja sisätilat on paneloitu joko tervalepällä tai haavalla. Tynnyrisaunoja on kolme erilaista riippuen huonemäärästä – valittavana on malli löylyhuoneella, löyly- ja pukuhuoneella tai löyly-, puku- ja pesuhuoneella. Tynnyri on mukavan kokoinen (pituudet 3 – 5 m) ja tynnyrin halkaisija on keskeltä 2,3 m.

Aarnin betonista valmistetut kivet ja laatat ovat lujia, helppohoitoisia ja erittäin kestäviä. Ne soveltuvatkin vaikkapa sisääntulon, terassialueen tai parkkialueen pinnoitteeksi. Pihakivien ansiosta piha-alueen hoito helpottuu ja muuttuu osaltaan viihtyisämmäksi ja selkeämmäksi. Betonikivet tehdään betonimassasta koneellisesti puristustäryttämällä ja ne kestävät kulutusta, säätä ja aikaa. Kivien ja laattojen mitat ja muodot ovat tarkat.

Pihakiviä on saatavana useassa eri mallissa. Tunnetuin lienee Laatta, joka on neliön muotoinen ja soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin pihamaalla kuin myös Nunna ja Luostari, jotka ovat suorakaiteen muotoisia. Uni-kivi sitoutuu rakenteensa ansiosta joka suuntaan. Siksi lopputuloksena on tasainen kivetys, joka läpäisee saumoistaan vettä. Uni-kivet limittyvät molempiin suuntiin ja se sopii hienosti niin kotipihoihin kuin pihakaduille ja parkkipaikoille .

Aarnin valikoimaan kuuluu myös laminaatteja ja tyylikäs pönttöuuni. Aarni-laminaatit kestävät kulutusta ja ne valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista. Jokaiseen kotiin löytyy taatusti laadukas ja näyttävä ratkaisu. Pönttöuuni voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin taloihin. Se on nostalginen ja edullinen lämmönlähde. Lämpöä tulee pitkään ja tasaisesti ja lämmitysteho on jopa 100 m².

1-48 / 253

253 tuotetta

1-48 / 253

253 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.