BLACK+DECKER – Kokoa perhe yhteen

BLACK+DECKER on maailmanlaajuisesti tunnettu pihakoneiden ja sähkötyökalujen laatubrändi. Vuodesta 1843 lähtien BLACK+DECKERin luotettavat ja tehokkaat työkalut ovat olleet osana ammattilaisten, vaativien harrastajien sekä kotinikkarien työkalupakkia. Käyttäjien tarpeet ovat läsnä jatkuvassa tuotekehittelyssä ja tuotevalikoima kattaa laajasti kodin sähkötyökalujen tarpeen kotona, puutarhassa ja pihalla. Laaja tuotevalikoima koostuu monipuolisista pihatyövälineistä ja työkaluista. Kannattaa tutustua myös konepaketteihin, joissa saat kerralla edullisesti useamman työvälineen.

BLACK+DECKERin 18 v järjestelmä – yhdellä akulla toimii kaikki kodin sähkötyövälineet!

BLACK+DECKERin halusta tuottaa innovatiivisia ja arkea helpottavia ratkaisuja kehittyi 18 v tuoteperhe, jossa kaikilla on mahdollisuus luoda itselleen työkaluvalikoima, jota pystyy laajentamaan omien tarpeiden mukaan. Idea, jossa yhtä akkua pystyy hyödyntämään kaikissa kodin sähkötyökaluissa, mahdollistaa kätevän työskentelyn ilman jatkojohtoja ja erilaisia akkuja ja latureita.

Aluksi muutaman 18 v järjestelmän työkalun valikoimasta on kasvanut jo yli 30 laitteen valikoimaksi, josta löytyy käteviä apuvälineitä niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin niin pihalle kuin rakentamiseenkin. Akkuporakoneet, hiomakoneet ja muut nikkaroinnin työvälineet sekä trimmerit, lehtipuhaltimet, leikkurit ja muut pihakoneet takaavat sujuvan ja iloisen työskentelyn. Valikoima laajenee jatkuvasti ja ominaisuuksia kehitetään entistä paremmiksi.

Pian olet valmis keskittymään luovuuteen! Oman järjestelmän rakentaminen alkaa valitsemalla yksi työkalu, jonka mukana tulee laturi ja akku. Valikoimaansa pääsee laajentamaan valitsemalla seuraavan työkalun runko ilman akkua, jolloin voi käyttää jo olemassa olevaa akkua ja laturia. Myös lisäakkuja ja latureita pystyy hankkimaan erikseen. Kaikkiin 18 v järjestelmän työkaluvalikoiman tuotteisiin sopivia akkuja on saatavilla 1,5 Ah:n tehosta 4,0 Ah tehoon. Tasainen Li-Ion-akun teho soveltuu kestävään suoritukseen. 

1-48 / 154

154 tuotetta

1-48 / 154

154 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.