Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Timberwise - Kotimaiset lankkuparketit

Timberwise on kotimainen Loimaalla sijaitseva perheyritys, joka tunnetaan upeiden lankkuparkettien valmistajana. Laatuun ja kestävyyteen panostava yritys on ollut toiminnassa 2000-luvun alusta lähtien. Timberwise vaalii suomalaista puunjalostusosaamista ja onkin panostanut tuotannon säilyttämiseen Suomessa.

Laadukkaat lankkuparketit sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille ja allergikoille, sillä niissä ei käytetä lainkaan lisättyä formaldehydiä. Valmistuksessa käytetty myrkytön liima takaakin vahvimmat liitokset alallaan eikä haitallisia kemikaaleja vapaudu sisäilmaan. Rakenteensa ansiosta tuotteet kestävät haastaviakin olosuhteita soveltuen niin kylmiin kuin kuumiin ja kuiviin olosuhteisiin. Parketin välikerroksessa käytetään suomalaista koivuvaneria, mikä tekee lattiasta mahdollisimman stabiilin ja minimoi reagointia vaihteleviin olosuhteisiin. Lisäksi koivuvanerirakenne antaa parketille tehokkaamman ääni- ja kosteuseristyksen.

Leveä lankkumainen ulkonäkö yhdistettynä upeisiin sävyihin ja kevyisiin viisteisiin erottaa Timberwise-parketit muista parketeista. Lattian kaikki kolme kerrosta ovat aitoa puuta: havupuiden paksuus on 4,5 mm ja jalopuiden 3,5 mm. Tämä tarkoittaa, että lattia voidaan hioa ja käsitellä useampaan kertaan. Ristiinliimatun 3-kerrosrakenteen vuoksi parkettilauta pääsee reagoimaan kosteus- ja lämpötilamuutoksiin mahdollisimman vähän. Mahdollinen kosteuseläminen tapahtuu piilossa rakenteen sisällä, jolloin lattiaan tulee harvemmin rakoja. Timberwise-parketti on pitkäaikainen ja kustannustehokas valinta niin moderniin kuin perinteisempäänkin kotiin.

Timberwise tarjoaa erittäin monipuolisen ja laajan värivalikoiman, sillä yrityksen erikoisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Tuotekehityksessä etsitään jatkuvasti uusia trendikkäitä pinta- ja värikäsittelyjä. Kiitos joustavan tuotannon, myös räätälöidyt toimitukset ovat mahdollisia. Pintakäsittelyvalikoimaan kuuluvat UV-kovetetut öljyvahat, luonnonöljy ja erilaiset lakat. Lattian pinta voi olla joko hiottu tai harjattu.

Timberwisen lattioihin voidaan valita joko WiseLoc-lukkopontit tai perinteiset liimapontit. Patentoidun 5G-päätypontin ansiosta WiseLoc-pontilliset parketit on helpot ja nopeat asentaa. Kaikki Timberwise-lattiat voidaan asentaa myös lattialämmityksen kanssa.

Myös ympäristönäkökohdat otetaan huomioon kaikessa toiminnassa. Timberwisen raaka-aineet tuotetaan PEFC-sertifioiduista metsistä ja lisäksi yritys panostaa kierrätykseen - esimerkiksi tuotantoprosessin sivutuotteena syntyvä sahanpuru käytetään kuivaamojen lämmittämiseen.

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.